Idei de cadouri pentru iubită de Valentines Day sau Dragobete

Fie că sărbătoriți de Valentines Day (14 feburarie) sau de Dragobete (24 februarie), ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă pentru a-i arăta iubitei tale că te gândești la ea și o poți surprinde cu un cadou inspirat din acest articol.

Așadar, dacă ești în căutarea unui cadou pentru ziua îndrăgostiților, iată sugestiile noastre. Nu uita însă că fiecare cadou trebuie să fie personalizat astfel încât să reflecte dorințele partenerei.

Idei de cadouri pentru iubită de Valentines Day sau Dragobete

Flori

Dacă iubita ta îndrăgește florile și adoră să aibă grijă de ele, o poți surprinde cu o floare în ghiveci, astfel de fiecare dată când o va vedea prin casă se va gândi că este un cadou primit de la tine.

Dacă doar îi plac florile, nu și grădinăritul, atunci un buchet de flori este cadoul perfect pentru ea și cu siguranță se va bucura să le primească de la tine.

Experiențe

La capitolul experiențe pot intra o mulțime de lucruri de la a călători într-o țară străină până la a încerca un restaurant nou sau a merge la un film romantic împreună.

Ia în calcul bugetul de care dispui, preferințele partenerei și alege o experiență care să o surprindă prin faptul că este ceva ce își dorește să facă alături de tine.

Parfumuri

Dacă știi care sunt parfumurile ei preferate ai noroc, poți să te uiți care este pe terminate și să îl înlocuiești cu o sticlă nouă. De asemenea, ține minte că poți duce discuții banale de-a lungul anului în direcția preferințelor ei în materie de parfumuri și îți poți face o listă cu ce și-ar dori, dar nu are momentan.

Bijuterii

Bijuteriile cu siguranță sunt cadouri pentru persoane care se află în relații serioase și atunci când alegi să faci un astfel de cadou trebuie să te asiguri că nu poate fi interpretat în modul greșit. Astfel că cea mai sigură bijuterie pe care o poți cumpăra iubitei tale este o brățară sau cercei în caz că poartă. Dacă sunteți logodiți cu siguranță un inel adăugat la colecția de amintiri va fi o experiență plăcută, dar atenție că inelele sunt asociate cu mariajul și nu vrei să oferi astfel de cadouri la începutul relației deoarece poate transmite mesajul greșit.

Produse cosmetice

Produsele cosmetice sunt adesea un mister pentru bărbați și nu poți merge la sigur decât dacă îi vei cumpăra ceva ce spune de mult timp că își dorește sau să înlocuiești produse pe care le adoră, dar sunt pe terminate.

Astfel că dacă nu mergi la sigur, recomandarea este să eviți astfel de produse deoarece odată deschise și încercate nici nu sunt returnabile.

O carte

Dacă iubitei tale îi place să citească îți voi spune un secret: orice persoană pasionată de citit nu are destul de multe cărți, iar dacă are, cu siguranță undeva acolo există o ediție pe care și-o dorește sau are o ediție cu o carte lipsă în bibliotecă.

Află care este cărțile preferate și folosește review-urile online pentru a afla cărți asemănătoare sau descoperă ce care îi lipsește din colecție pentru a o surprinde.

Set de lenjerie intimă

Un set de lenjerie intimă este un cadou îndrăzneț, dar normal între persoane care sunt împreună de mai mult timp. Fie că este ceva ce ți-ai dori tu să poarte, fie că este ceva ce știi că i-ar plăcea partenerei, dacă știi că este deschisă la primirea unui astfel de cadou, cu siguranță nu vei da greș.

În concluzie, cadoul perfect de Valentines Day există, dar nu este același pentru fiecare persoană. Asigură-te că alegi ceva ce își dorește sau are nevoie și combină momentul primirii cadoului cu o experiență care o va surprinde plăcut.

Astfel că îi poți da cadoul la o cină romantică, în timpul unei plimbări în parc sau chiar imediat ce se trezește pe 14 sau 24 februarie.

Ziua îndrăgostiților nu este despre cadouri, ci despre experiențe trăite împreună, concentrează-te pe asta, iar dacă este prima sărbătoare de genul pe care o sărbătoriți cu siguranță vor urma multe altele.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu