10 Seriale anulate de Netflix în 2022

Netflix lansează seriale pe bandă rulantă, dar se pare că le și anulează la fel de repede. În ultima perioadă, în special în 2022, Netflix a ales să anuleze majoritatea serialelor abia apărute pe platformă. Uite câteva seriale anulate recent:

Ce seriale a anulat Netflix în 2022

Warrior Nun

Decizia de a anula serialul ,,Warrior Nun” este cel puțin surprinzătoare, mai ales fiindcă a venit la doar o lună de la lansarea celui de-al doilea sezon. Seria spune povestea Avei, o tânără care ajunge într-un grup de călugărițe care apără omenirea de demoni. Cel mai probabil, al doilea sezon nu a fost la fel de urmărit precum primul și de aceea au decis să anuleze.

The Midnight Club

,,The Midnight Club” a fost produs de același grup care a lansat alte serii horror de succes, precum ,,The Haunting of Hill House” și ,,The Haunting of Bly Manor”. Deși a ajuns pe poziția 4 în Netflix Top 10 în doar 3 zile de la lansare, serialul a fost anulat. Însă se pare că fanii ar putea urmări continuarea pe Amazon Prime.

The Imperfects

Seria horror ,,The Imperfects” spune povestea unui grup de adolescenți cu abilități speciale pe care le-au căpătat după ce un om de știință a făcut experimente cu ADN-ul lor. În primele săptămâni de la lansare, serialul se plasa în Netflix Top 10, dar cu toate acestea, pe 8 noiembrie 2022 a fost anulat.

Partner Track

,,Partner Track” a avut-o în rolul principal pe Arden Cho, care e interpretat-o pe Ingrid Yun, o tânără avocată ambițioasă și pregătită să facă următorul pas în cariera sa. Serialul s-a clasat în Netflix Top 10, cu un total de 31.1 milioane de ore vizionate. Din păcate, deși primul sezon s-a terminat cu un cliffhanger, nu vom putea urmări un al doilea sezon fiindcă seria a fost anulată.

Fate: The Winx Saga

Anularea serialului ,,Fate: The Winx Saga” a venit ca un șoc pentru fani. Aceștia au fost foarte încântați să vadă versiunea live-action a poveștii cu care au crescut și și-au făcut entuziasmul bine auzit în social media, în special în perioada celui de-al doilea sezon. Deși ambele sezoane au înregistrat rezultate bune, serialul a fost anulat în noiembrie 2022.

Resident Evil

,,Resident Evil” nu este la prima reinterpretare. Versiunea din 2022 nu a fost printre cele mai bune, dar cu toate acestea s-a bucurat de 72.7 milioane de ore vizionate în doar 4 zile de la lansare. Se pare că mai avem de așteptat până vom putea urmări un live-action de calitate pentru seria inspirată de jocul video cu același nume, fiindcă ,,Resident Evil” a fost anulat în luna august 2022.

First Kill

Au trecut ceva ani de când serialele cu vampiri erau populare, însă odată la ceva timp acestea tind să revină și să atragă atenția publicului. Acesta a fost și cazul serialului ,,First Kill” o producție inspirată de romanul lui V.E. Schwab, care spune povestea unei fete vampir, care se îndrăgește de fata unor vânători de vampiri. Serialul a fost anulat fiindcă se pare că mulți urmăritori au renunțat la el după câteva episoade.

Raising Dion

,,Rasigin Dion” a fost lansat în 2019, iar cele 2 sezoane au mers destul de bine, fiind un serial potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii. Dion este un băiețel cu puteri speciale, iar serialul urmărește viața sa de elev și de super-erou în devenire. Din păcate, în luna aprilie a anului 2022 a fost anulat.

Pretty Smart

,,Pretty Smart” este un serial de comedia lansat în 2021 cu Emily Osment (pe care cu siguranță o știi din ,,Hannah Montana”) și Greg Sulkin (,,Magicienii din Waverly Place”) în rolurile principale. Seria urmărește viața lui Chelsea (Emily Osment) după o despărțire dureroasă, dar nu vom putea vedea ce va face în continuare, fiindcă în 2022 a fost anulat.

Wednesday??

Deși serialul ,,Wednesday” a devenit cel mai vizionat de pe platformă, au apărut zvonuri cum că acesta ar fi fost anulat. De asemenea, câteva articole din presă susțin că dacă seria va continua, nu se va mai filma în România. Din fericire pentru fani, Netflix tocmai ce a confirmat lansarea celui de-al doilea sezon:

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu