A apărut noul serial Rebelde pe Netflix

Vești bune pentru fanii Rebelde! Noul serial are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix și va avea în total 12 episoade.

Reboot Rebelde 2022

Rebelde 2022/ Rebelii este un reboot al seriei mexicane din 2004. Producția prezintă o nouă serie de adolescenți talentați, elevi ai Elite Way School. Distribuția noului serial este compusă din Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jeronimo Cantillo, Franco Masini, Lizeth Selene, Alejandro Puente, Giovanna Grigio și Estefanía Villarreal, care a jucat și în seria originală.

Rebbot-ul va avea tot 6 protagoniști, urmând ca rolurile îndrăgiților membrii RBD să fie preluate de generația nouă. Surpriza seriei este reprezentată de apariția actriței Estefanía Villarreal, care în 2004 se alătura producției Rebelde interpretând-o pe Celina Ferrer. De această dată, Celina se întoarce la Elite Way School în calitate de directoare a instituției.

Bineînțeles, întrebarea care se află acum pe buzele tuturor este: Va reuși oare noua serie să egaleze succesul Rebelde din anii 2000?

Seria originală Rebelde

Rebelde este o telenovelă mexicană, care a avut la bază versiunea argentiniană numită Rebelde Way. Serialul îi avea în prim plan pe membrii trupei RBD: Anahí, Alfonso Herrera, Dulce Maria, Christopher von Uckermann, Maite Perroni și Christian Chávez. Aceștia au dat viață personajelor Mia, Roberta, Miguel, Diego și Giovanni. Cei 6 au încântat milioane de fani cu vociile lor nu doar pe micile ecrane ci și pe scenele din întreaga lume, devenind rapid un fenomen internațional.

Rebelde a fost creat de Televisa și a fost difuzat în perioada 2004 – 2006. Seria a adunat de-alungul celor două sezoane 440 de episoade a câte 60 de minute fiecare. Deși serialul a fost finalizat după 2 ani, trupa RBD și-a continuat activitatea până în 2008 inclusiv, trupa venind și în România pentru a susține 2 concerte și pentru a filma la Bran clipul piesei Besame Sin Miedo.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu