Acum poți asculta audiobooks în limba română

Vești bune pentru pasionații de lectură! Echo, prima aplicație de audiobooks disponibile în limba română tocmai ce a fost lansată!

Dacă până de curând audiobook-urile erau disponibile doar în limba engleza, ori mai existau câteva canale de YouTube unde puteai asculta audiobook-uri în limba română, de acum încolo ai o aplicație dedicata. Echo se prezintă drept prima platformă din țara noastră care oferă acces la sute de titluri în limba română și engleză, înregistrările fiind realizate în studiouri profesioniste cu naratori cunoscuți și îndrăgiți de publicul larg.

Acum poți asculta audiobooks în limba română

Aplicatia echo

Aplicația oferă 3 variante de abonamente cu tarife diferite, iar primele 30 de zile sunt gratuite.

  • Abonament Basic: 2 credite lunare (le poți folosi pentru a cumpăra până la 2 audiobooks în fiecare lună) – EUR 8.49
  • Abonament Standard: 3 credite lunare (le poți folosi pentru a cumpăra până la 3 audiobooks în fiecare lună) – EUR 12.49
  • Abonament Premium: 5 credite lunare (le poți folosi pentru a cumpăra până la 5 audiobooks în fiecare lună) – EUR 19.99

,,Pe baza unui abonament lunar, cititorii pot avea acces la câteva sute de audiobooks în limba română și câteva mii în limba engleză, totul pe telefonul mobil. Echo acoperă o gamă largă, de la cele mai noi bestselleruri, până la cărți de dezvoltare personală și povești pentru copii.” – a declarat Ana Nicolau, co-fondatoare Echo, într-un interviu pentru Forbes.

Titlurile deja disponibile în aplicație sunt variate, ceea ce înseamnă că fanii multor genuri literare vor putea asculta cărțile favorite. Printre cele mai populare cărți disponibile se numără Biblioteca de la miezul nopții de Matt Haig, Atomic Habits de James Clear, precum și multe titluri semnate de Stephen King si faimoasa serie Dune. Noi titluri vor urma sa fie adăugate in aplicație pe parcurs.

Printre naratorii Echo se numără nume sonore ale teatrului românesc, dar și autori români. Printre numele mari, amintim: Andi Vasluianu, Andrei Huțuleac, Oana Pellea, Victor Rebenciuc si Radu Paraschivescu.

Aplicația Echo este disponibila in Google Play pentru dispozitivele cu Android si recent a fost lansata si in AppStore pentru dispozitivele cu iOS.

Ce este echo books?

Echo este aplicația pe care poți asculta audiobook-uri narate în limba română.

Ce alternative echo books există?

Daca vrei sa asculti audiobooks poți încerca serviciile oferite de audible, scribd sau netgalley, dar cărțile sunt in limba engleza.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu