Află cine sunt concurenții Survivor România 2022!

Așteptarea a luat sfârșit! Primii concurenți Survivor România 2022 au fost anunțați. Vorbim bineînțeles de echipa Faimoșilor, formată din 12 concurenți.

Concurenți Survivor România 2022

Faimoșii, cunoscuți și sub numele de echipa roșie, au fost anunțați marți, 14 decembrie, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Show-ul Survivor România a revenit, de asemenea, la postul PRO TV, alături de prezentatorul de la Kanal D.

Echipa Faimoșilor pentru noul sezon este compusă din vedete, luptători, influenceri, precum și cântăreți. Este o echipă interesantă și diversă, formată din: CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Show-ul a înregistrat audiențe surprinzătoare la Kanal D, motiv pentru care PRO TV l-a cumpărat. Până la premiera noului sezon, urmează să aflăm și cine va forma echipa Războinicilor.

Regulile jocului sunt simple. Concurenții sunt împărțiți în două echipe: Faimoșii (echipa roșie) și Războinicii (echipa albastră). Cele două echipe vor concura zi de zi într-o serie de probe fizice pentru a obținute diverse avantaje și imunitate. După fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe va trebui să dea afară un membru.

Survivor România 2022 se anunță a fi unul plin de surprize, iar la final, câștigătorul va ajunge acasă cu un premiu în valoare de 100.000 de euro.

Surpriza sezonului: TJ Miles

Surpriza sezonului este cu siguranță prezența lui TJ Miles. Miles Jordache pe numele său din buletin, s-a născut la Constanța și are 33 de ani. A petrecut o mare parte din viață în Toronto, Canada, dar din 2018 a revenit în România.

În prezent, TJ Miles are un service auto și a devenit un influencer cu peste 75.000 de urmăritori pe Instagram. Acesta postează constant pe rețelele sociale, precum și pe Youtube, unde oferă sfaturi, vorbește despre mașini și parcursul său în viață.

,,E absolut spectaculos că am evoluat în ceva ce trebuia să fiu din start, dar a trebuit să trec prin Iad să ajung aici, înțelegi ce spun?”, a povestit TJ Miles pentru vice.ro.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu