Cele mai bune aplicații gratuite de editare foto pentru Android

Fotografiile nu îți ies întotdeauna excelent, sau îți dorești să accentuezi anumite elemente fără a fi nevoie de cunoștințe de Photoshop? Nu îți face griji, fiindcă există o sumedenie de aplicații de editare foto care vor face treaba în locul tău.

VSCO

VSCO este aplicația ideală pentru adăugarea de filtre, ajustarea luminozității, modificări ale expunerii și crearea propriului stil de editare. În varianta free disponibilă pe Android vei găsi foarte multe setări care te vor ajuta să îți îmbunătățești fotografiile, astfel încât acestea să pară făcute de un profesionist.

Picsart

Picsart, după cum putem deduce și din nume, este o aplicație cu ceva mai mult simț artistic, fiind dedicată persoanelor care își doresc să iasă în evidență prin fotografiile inedite pe care le postează. Versiunea gratuită îți oferă posibilitatea de a adăuga filtre, stickere de tot felul, precum și efecte interesante.

Snapseed

Dacă ai făcut o fotografie și a ieșit prea întunecată, ori ai inclus în cadru și un cablu de care vrei să scapi, atunci Snapseed este aplicația perfectă pentru tine! Dispune de multe opțiuni care te vor ajuta să îmbunătățești calitatea fotografiilor tale, iar meniul este destul de intuitiv.

Lightroom

Nu în ultimul rând, Lightroom este aplicația care te va ajuta nu doar să îți perfecționezi fotografiile, dar cu care îți vei putea crea propriile preset-uri. Dacă îți dorești ca feed-ul tău de Instagram să arate bine și să te remarci prin propriul stil de editare, atunci ai nevoie de preset-uri.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu