Aplicații pe care le poți folosi pentru a te organiza

Vrei să te organizezi mai bine cu task-urile și viața personală, dar nu știi de unde să începi? Iată câteva aplicații care te vor ajuta să te organizezi mai bine.

Google Calendar

După cum îi spune și numele, nu se putea să lipsească o aplicație de calendar din această listă. Google Calendar este una dintre cele mai performante aplicații de acest gen și primește periodic update-uri.

Aplicația te va ajuta să îți organizezi calendarul, dar ce e mai interesant este faptul că îți va permite și să creezi mai multe calendare. Spre exemplu: unul pentru job, unul pentru viața personală și unul alături de prieteni sau partener.

De asemenea, atunci când vine vorba de productivitatea propriu zisă, Google Calendar poate face un raport din care să reiasă cât de mult timp pierzi pe lună pentru întâlniri. Știi tu… Întâlnirile alea care puteau fi un mail.

Trello

Gândită inițial pentru echipe și agenții, aplicația Trello te va ajuta să îți organizezi toate proiectele și task-urile într-un singur loc. De asemenea, poți să colaborezi pe aceleași proiecte și task-uri cu alte persoane.

Evernote

Evernote este poate una dintre cele mai populare aplicații de productivitate lansate vreodată. Aceasta este disponibilă pe toate platformele, inclusiv în browser, și se poate sincroniza folosind un cont comun.

Prin intermediul aplicației poți lua notițe, crea task-uri și salva articole de pe internet pe care să le citești mai târziu.

Pocket

Asemenea Evernote, Pocket este o altă aplicație care te ajută să salvezi pagini și articole de pe internet ca să le citești mai târziu. Cu toate acestea, nu poți să îți faci și task-uri sau să iei notițe. Partea bună este că totuși aplicația face acele pagini disponibile și offline, deci poți salva materiale pentru a le citi atunci când știi că mergi într-o zonă fără net.

Todoist

Este singura aplicație 100% gratuită din listă și permite, atât organizarea task-urilor, cât și împărțirea acestora cu prietenii sau colegii. De asemenea, poate fi folosită pe toate device-urile și task-urile se vor sincroniza.

Ar mai fi de spus faptul că majoritatea aplicațiilor sunt freemium, adică vei avea funcțiile de bază disponibile în mod gratuit, iar dacă vrei ceva mai performant va trebui să plătești o taxă lunară.

Te-ar putea interesa si:

Un comentariu la „Aplicații pe care le poți folosi pentru a te organiza”

  1. Bravo, găsirea unor modalități fiabile de a ne organiza poate fi destul de dificilă, dar când ai aplicații performante precum cele prezentate aici, task-urile noastre pot deveni mult mai manevrabile. Este genul de articol foarte util si nu îmi pare rau ca l-am găsit!

    Răspunde

Lasă un comentariu