Ariana Grande a divorțat și trăiește acum o nouă poveste de iubire

Vești proaste pentru fanii cuplului Ariana Grande și Dalton Gomez. Este confirmat că cei doi sunt despărțiți, deși nu au semnat oficial actele de divorț, iar artista își reface viața alături de un actor american.

Ariana Grande și divorțul de Dalton Gomez

Fanii Arianei Grande au fost nespus de fericiți după ce în 2021, artista lor preferată și-a spus jurămintele față de soțul ei, Dalton Gomez, în cadrul unei ceremonii ale căror fotografii au făcut înconjurul lumii. Artista a fost mai mereu deschisă cu privire la viața ei amoroasă, în special prin piesele ei, iar după o serie de relații eșuate, care au dus la multă suferință pentru Ariana, fanii se liniștiseră în sfârșit, știind că Dalton Gomez va avea grijă de ea și îi va oferi iubirea pe care o merită.

Cei doi s-au cunoscut prin prieteni comuni și au început să iasă împreună în 2019, iar în 2020 erau deja logodiți. Deși provin din lumi diferite, Dalton fiind agent imobiliar, iar Ariana cântăreață, povestea lor părea scoasă din romanele de dragoste, amândoi fiind vizibil încântați că urmează să își clădească o viață împreună.

Ariana Grande și Ethan Slater – noul cuplu de la Hollywood

Totul a început să se năruie în luna martie a acestui an, când au apărut poze cu Ariana și co-starul ei, Ethan, cei doi fiind colegi de platou în cadrul filmărilor pentru filmul Wicked, care va avea premiera în cinematografe în 2024.

Gurile rele spuneau de pe atunci că între cei doi s-ar fi înfiripat ceva, însă nimic nu era confirmat. Zilele acestea, publicațiile internaționale au publicat informații noi, iar surse apropiate ale artistei au confirmat că Ariana și Dalton s-au despărțit și încearcă să păstreze o relație de prietenie.

Cine este Ethan Slater?

Ethan Samuel Slater este un actor american, cunoscut în mod special pentru rolul lui SpongeBob SquarePants pe care îl interpretează în cadrul musicalului omonim.

Cum s-au cunoscut Ariana și Ethan?

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru filmul Wicked, în care vor juca alături de Cynthia Erivo, Jonathan Bailey și Michelle Yeoh.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu