Black Mirror se întoarce cu sezonul 6 pe Netflix

Pe 15 iunie, abonații Netflix vor putea urmări noile episoade din Black Mirror, iar acestea promit să fie la fel de captivante ca cele precedente.

Recent, un trailer detaliat a oferit o previzualizare a celor cinci episoade noi din sezon. Povestea ce atrage atenția încă de pe acum este aceea a unei femei care descoperă că o platformă de streaming, asemănătoare cu Netflix, a realizat un serial bazat pe viața ei. Această poveste intrigantă, numită „Joan Is Awful”, îi va avea în distribuție pe Annie Murphy, cunoscută din serialul „Schitt’s Creek”, alături de Michael Cera și Salma Hayek.

În „Beyond the Sea”, un alt episod ce promite multe îi vom vedea în rolurile principale pe Aaron Paul, cunoscut din „Breaking Bad”, și pe Kate Mara, din „House of Cards”. Acest episod prezintă povestea a doi bărbați care se angajează într-o misiune high-tech periculoasă, confruntându-se cu consecințele unei tragedii de neimaginat, într-o versiune alternativă a anului 1969.

Dar asta nu este tot!

Celelalte trei episoade ne vor purta într-o călătorie prin Scoția, unde un cuplu descoperă o poveste locală fascinantă, ne vor dezvălui drama unei vedete în dificultate după un incident de tip hit-and-run și ne vor aduce în fața unei asistente de vânzări care trebuie să înfrunte provocări teribile pentru a evita o catastrofă.

Așadar, notează în calendare data de 15 iunie și pregătește-te pentru o nouă incursiune în universul Black Mirror!

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu