Bolt reduce pretul pentru utilizarea trotinetelor electrice in Bucuresti

Recent, numarul trotinetelor electrice Bolt a fost dublat, iar aria activa din Bucuresti a fost extinsa. Potrivit unui comunicat al companiei, aceste lucruri au ajutat la reducerea pretului curselor.

„Extinderea ariei vine ca urmare a deciziei noastre de a oferi o alternativa de mobilitate accesibila pentru mai multi oameni, intr-un oras foarte aglomerat, astfel incat acestia sa poata include mijloace de transport sustenabile in naveta lor zilnica. Trotinetele sunt amplasate in locuri frecventate intens precum piete, parcuri, guri de metrou, magazine etc., aproape de oameni si de mijloacele de transport pe care acestia le utilizeaza.” – a declarat Calin Leustean, Manager Micromobilitate Bolt Romania.

Preturi mai mici pentru utilizarea trotinetelor Bolt in Bucuresti

Incepand de vineri, pretul unei curse pe minut va fi de 0,40 de lei, in loc de 0,60 de lei cum era inainte.

„Pentru a putea sustine cererea tot mai mare si pentru a oferi un serviciu accesibil in toate zonele active, Bolt a dublat si numarul de trotinete puse la dispozitia bucurestenilor. In plus, incepand de astazi, pretul curselor pe minut se modifica: de la 0,60 lei/minut, la 0,40 lei. In urma recentelor investitii si extinderi, compania devine cel mai accesibil furnizor de micromobilitate din Capitala”, se specifica in comunicat.

Serviciul de inchiriere a trotinetelor electrice Bolt a fost lansat cu un an in urma, acoperind o suprafata de 38 de km patrati. In prezent, suprafata a fost extinsa la 68 de km patrati, din cartierul Titan spre Militari si din Bucurestii Noi spre Berceni.

La cerere, statiile de trotinete pot fi desemnate in zona gurilor de metrou

Din moment ce in aceasta perioada majoritatea bucurestenilor se intorc la birou, Bolt propune companiilor cu program hibrid sau exclusiv de la birou, sa solicite desemnarea unor statii de trotinete chiar la sedii, ori la gurile statiilor de metrou pentru a facilita deplasarea prin oras.

Important de mentionat este faptul ca deblocarea trotinetelor Bolt este gratuita, iar pretul unei curse este de 0,40 lei/ minut. De asemenea, recomandam Modul incepator daca folositi pentru prima oara o trotineta electrica.

La finalul cursei, utilizatorul trebuie sa parcheze trotineta in afara carosabilului, in zonele marcate pe harta din aplicatie. Bolt recomanda folosirea dezinfectantului, precum si casca de protectie. Nu in ultimul rand, trebuie retinut faptul ca trotinetele electrice pot fi folosite de un singur pasager/ cursa. Accesul a doi sau mai multi pe o trotineta este interzis.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu