Boy band-ul BTS a anunțat că ia o pauză pe perioadă nedeterminată

La doar câteva zile de la lansarea albumului Proof, membrii BTS au anunțat că au decis să ia o pauză de la activitatea de grup, pe o perioadă nedeterminată de timp. Vestea a venit ca o bombă pentru milioanele de fani din întreaga lume, deoarece BTS sunt printre artiștii de succes ai momentului, care de ani de zile domină topurile muzicale și au dus k-pop-ul dincolo de continentul asiatic. 

BTS ia o pauză de la activitățile ca grup

Trupa k-pop compusă din Jin, Suga, Jimin, J-Hope, V, Jungook și RM, a anunțat pauza în cadrul unui videoclip transmis live pe canalul de Youtube Bangtan TV. Cei 6 membri s-au adunat la o cină în cadrul căreia le-au explicat fanilor motivele pentru care au decis să ia o pauză acum. 

Primul care a luat cuvântul cu privire la pauză a fost Suga, care a anunțat: “We’re going on a hiatus now”. Ceilalți i s-au alăturat apoi, explicând ce planuri de viitor au și în ce direcție se îndreaptă BTS. Membrii au menționat că au înaintat cu toții în vârstă și că simt nevoia să își ia puțin timp să se maturizeze singuri, departe de industria K-pop. RM a adăugat că se simte blocat în rolul său de rapper al grupului și că are nevoie de puțin timp de gândire. 

Bineînțeles, reacțiile fanilor, intitulați oficial ARMY, nu au întârziat să apară. Majoritatea și-au exprimat tristețea cu privire la anunț, însă vor continua să îi susțină și le respectă decizia. Au fost și reacții negative, însă în mare parte fanii se declară mulțumiți de faptul că idolii lor dau dovadă de maturitate și că în sfârșit au parte de o bine meritată pauză. 

Deși nu se știe cu siguranță dacă se vor mai întoarce prea curând în formulă completă pe scenă, toți cei 7 membri au lansat deja proiecte solo și vor continua să își concentreze atenția spre planurile personale. Important de menționat este și faptul că în Coreea de Sud armata este obligatorie, iar membrii BTS nu vor fi scutiți de stagiul impus de lege. 

Despre trupa BTS

BTS este o trupă de k-pop compusă din 7 băieți, care și-a început activitatea în anul 2013. Sunt cunoscuți și sub numele de Bangtan Boys, iar la doar un an de la debut, au lansat un al doilea studio album, Wings (2016), care a fost vândut e peste un milion de copii în Coreea de Sud. În 2017 au ajuns în piața global muzicală, devenind primul k-pop grup care a fost laureat cu un certificat de la Recording Industry Association America. 

De-a lungul activității s-au bucurat de multe premiere, precum primul grup de k-pop care a ajuns în US Billboard 200, colaborări cu artiști precum Halsey, un premiu Grammy pentru piesa Dinamite și multe altele.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu