Bridgerton: Serialul momentului s-ar putea intinde pe 8 sezoane

Bridgerton este cel mai discutat serial al momentului. Nu este de mirare faptul ca un serial precum Gossip Girl de epoca are atat de mult succes, insa se pare ca actiunea nu se va incheia dupa doar un sezon.

Bridgerton: Serialul momentului s-ar putea intinde pe 8 sezoane

Primul sezon are 8 episoade si desi platforma de streaming nu a confirmat inca un al doilea sezon, deja se vehiculeaza extinderea spre opt sezoane. Este o veste extraordinara pentru fani, dar pe ce se bazeaza?

Bridgerton este o drama americana in centrul careia se afla familia Bridgerton, iar ca subiect principal este acela al gasirii unui viitor sot pentru Daphne Bridgerton. Actiunea are loc in anul 1813, intr-o perioada in care unirea averilor familiilor si ducerea mai departe a numelui era extrem de importanta.

Costumele si decorurile sunt impresionante, iar replicile personajelor extrem de siropoase, in special datorita celor spuse de misterioasa Lady Whistledown. Cu toate astea, fanii au fost mai atrasi de Simon, ducele de Hastings, personaj interpretat de actorul Regé-Jean Page.

Serialul are la baza romanele scrise de Julia Quinn, actiunea fiind inspirata in principal de prima carte. Din fericire, mai sunt multe carti din care producatorii se pot inspira. Recent, producatorul Chris Van Dusen a fost intrebat in cadrul unui interviu daca va face 8 sezoane, din moment ce familia Bridgerton are 8 copii, iar cartile sunt tot opt, iar acesta a raspuns: “I would love that. In success, I would love that.”

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu