Britney Spears a vorbit pentru prima oara unui judecator despre tutela sa

Dupa ani de speculatii si incercari nenumarate ale fanilor de a expune adevarul, Britney Spears a vorbit pentru prima data unui judecator despre tutela sa si regulile stricte impuse chiar de catre familia sa.

In cadrul unei sedinte de judecata care a avut loc in Los Angeles, cantareata a vorbit despre cat rau ii face in realitate aceasta tutela si despre cerintele ei. Artista a declarat ca tatal ii controleaza fiecare aspect al vietii si ca isi doreste ca acesta sa nu ii mai fie tutore legal.

Britney Spears a vorbit pentru prima oara unui judecator despre tutela sa
foto: Reuters

Trauma a inceput in urma cu 13 ani

La inceputul anului 2008, presa de scandal publica fotografii cu artista rasa in cap. Acel moment a ramas in amintirea multora drept momentul de decadere al cantaretei. Din acel an, Jamie Spears, tatal artistei, a primit tutela asupra fiicei sale, avand astfel control complet asupra baniilor ei, precum si putere de decizie in ceea ce priveste tratamentele pentru imbunatatirea sanatatii ei mintale.

Acum, la varsta de 39 de ani, artista a avut curaj sa iasa in fata si sa isi spuna povestea. Judecatoarea Curtii Superioare din LA i-a multumit artistei pentru curaj, iar milioane de fani si-au exprimat sustinerea, in special datorita faptului ca multe alte persoane au de suferit din cauza formelor abuzive de tutela.

Britney Spears vrea sa aiba din nou ocazia de a deveni mama

“Vreau sa se incheie această tutela fara să fiu evaluata. Merit să am o viata!” – a declarat Britney Spears.

Britney a declarat in fata instantei ca si-ar dori sa intemeieze o familie cu iubitul ei, Sam Asghari. Din pacate, din cauza tutelei, artistei nu i se permite sa iasa din casa oricand isi doreste, sa se vada cu cine doreste si nu poate ramane insarcinata deoarece, conform spuselor ei, tatal i-a interzis indepartarea steriletului.

O alta acuzatia grava la adresa parintilor lui Britney este legata de administrarea unor tratamente psihiatrice puternice, care i-ar fi facut mai mult rau decat bine artistei. „Tutela aceasta mi-a facut mai mult rau decat bine”, a insistat Britney. „Nu sunt fericita. Nu pot sa dorm. Sunt atat de furioasa incat plang in fiecare zi.”

De asemenea, artista a punctat in instanta ca, desi aflata sub aceasta tutela, a muncit pana la epuizare, a fost in turnee si nu i s-a permis sa refuze. Conform tutelei, Britney nu este in stare sa aiba singura grija de ea si cu toate acestea, parintii si intreaga echipa care se ocupa de ea, traiesc din banii facuti de artista.

Dupa aceste declaratii va urma cel mai probabil un lung proces, urmand ca tutela aristei sa fie evaluata si in cele din urma, incheiata. Important de mentionat este faptul ca Britney Spears doreste incetarea tutelei fara a mai fi supusa unei evaluari datorita neincrederii pe care a dezvoltat-o in sistemul care trebuia sa o apere, dar care in realitate i-a distrus viata.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu