Ce actori români joacă în serialul Wednesday

Serialul Wednesday este disponibil pe Netflix și dacă nu ai aflat deja, a fost filmat în România. Majoritatea scenelor au fost filmate la Castelul Cantacuzino din Bușteni, dar și în locații din București, precum Grădina Botanică și Universitatea Politehnică.

Distribuție serial Wednesday

Din distribuția serialului fac parte actori precum Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci, Luis Guzman, Gwedoline Christ și Jenna Ortega. Alături de aceștia joacă și câțiva actori români, precum George Burcea, Victor Dorobanțu și Olimpia Malai.

George Burcea interpretează rolul lui Lurch, majordomul familiei Addams, iar Olimpia Malai are o apariție episodică în rolul The Minister. Însă cea mai plăcută surpriză este Victor Dorobanțu, care ne arată doar mâna sa în serial, interpretând rolul lui The Thing, zis și mânuță, cel mai misterios membru al familiei.

Din producție fac parte mulți artiși români, găsești toate detaliile pe IMDb.

Cine este Wednesday Addams?

Wednesday Addams este fiica lui Gomez și Morticia Addams. Este o tânără extrem de inteligentă, dar cu niște hobby-uri cel puțin bizare. Familia Addams este cunoscută pentru faptul că se îmbracă mereu în negru și excentrismul lor. Pericolele, cimitirele sau păienjenii, acestea sunt doar câteva lucruri care pe noi ne-ar speria, dar nu și pe cei din această familie.

Acțiunea serialului debutează cu transferul lui Wednesday la Nevermore, un internat pentru outsideri, unde ajunge din pricina unui incident în cadrul căruia își rănește niște colegi. Doar că Wednesday nu este deloc încântată de această schimbare și pune la cale un plan pentru a fugi, departe de părinții ei.

În încercarea ei de a pleca este nevoită să își formeze prietenii, însă se pare că acest lucru nu este atât de rău pe cât credea. Cu toate acestea, nu va renunța la hainele negre. Dacă îi va reuși planul, ori dacă vrei să afli cum decurge adaptarea ei la Nevermore, urmărește cele 8 episoade ale serialului.

Trailer Wednesday

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu