Ce podcasturi românești ar trebui să asculți

Podcasturile au crescut în popularitate și în România. Dacă ai un cont de Spotify, ori vrei pur și simplu să rămâi la platforma Youtube, poți găsi foarte multe podcasturi, potrivite nevoilor și preferințelor tale. În continuare îți vom prezența 10 podcasturi românești must-have.

TOP Podcasturi românești

Mind architect – probabil cel mai popular podcast din România și pe bune dreptate. Deși abordează un subiect destul de vast și de complicat, neurostiinta, Mind architect este un podcast care merită ascultat de noi toți. Podcastul este realizat de Paul Olteanu și invitații (prietenii) săi.

Pe Bune -podcastul echipei DoR (revista la care te poți abona) care prezintă poveștile de viață ale oamenilor creativi. Povești tulburătoare, impresionante sar chiar simple, dar care cu siguranță te vor impresiona.

Podcastu’lui Katai – un podcast pentru pasionații de marketing și online care ii are că invitați pe profesioniștii din domeniu, dar și vedete precum Selly, Alina Ceusan, Smiley sau Adi Hădean.

Pauză de bine – podcast realizat de Cristina Oțel, trainer și Life Design Coach, cu peste 10 ani de experiență în Learning & Development. Acesta este podcastul în care te întâlnești cu ține și înveți să trăiești o viață mai conștientă, aliniată cu valorile tale.

Fain & Simplu – un podcast relativ nou, realizat de Mihai Morar, cunoscut că om de televiziune și de radio. În acest podcast puteți află poveștile și sfaturile de viață ale unor personalități precum Adela Popescu, Andreea Raicu sau Gelu Duminică.

Reconectat – un podcast despre relații (cu oameni, cu sportul sau cu mâncarea). Conversații oneste, intime și vulnerabile care își propun să ajute ascultătorul să se împace cu propriul au corp.

Podcastul lui Chinezu – un podcast despre sănătatea mintală realizat de Cristian China-Birta. Fiecare episod prezintă povestea unui invitat și încercările sale de a menține o minte limpede și echilibrată. 

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu