Ce s-a întâmplat la decernarea Globurilor de Aur?

S-a încheiat o nouă ediție a Globurilor de Aur și nici în acest an nu a fost lipsită de surprize. Unele plăcute, altele mai puțin plăcute, pe care le vom detalia în acest articol.

Cum era de așteptat, filmul Oppenheimer a fost vedeta serii, urmat de succesul răsunător al serialului Succession, ambele producții fiind laureate cu distincții. Nici Barbie nu s-a lăsat mai prejos, filmul fiind premiat pentru prima oară în istoria Globurilor de Aur pentru performanța din cinematografe și box-office.

Ce s-a întâmplat anul acesta la Globurile de Aur?

Ca în fiecare an, vedetele și-au etalat ținutele de gală și au fost însoțite fie de partener/ă, fie de membrii ai familiei, spre deliciul fotografilor și al fanilor. Una dintre surprizele serii a fost cuplul Kylie Jenner și Timothée Chalamet, care au fost prinși sărutându-se, punând astfel capăt zvonurilor despre relația lor.

Cele mai bune prietene, Taylor Swift și Selena Gomez au fost și ele prezente la decernarea premiilor. Ochii vigilenți ai fanilor de pe TikTok au creat deja clipuri în care Selena pare că îi șoptește ceva lui Taylor și toată lumea este curioasă să afle ce și-au destăinuit artistele. Gurile rele spun că cele două vorbeau chiar despre Kylie Jenner și Timothée Chalamet.

Însă cel mai neplăcut moment al serii a fost momentul de stand-up comedy al lui Jo Koy, care a generat reacții negative în online, dar și în sală.

Comediantul a fost invitat pentru a susține monologul de deschidere al galei de decernare a premiilor, însă glumele alese au fost mai mult decât nepotrivite. Una dintre glume o targeta chiar pe Taylor Swift, Jo Koy comparând aparițiile artistei la NFL vs. la Globurile de Aur. Artista a preferat să se concentreze pe băuturile de pe masă, în timp ce cei din sală erau vizibil rușinați.

O altă glumă nesărată a comediantului a fost tot o comparație, de data aceasta între cele mai iubite filme ale anului: Barbie și Oppenheimer. Jo Koy a explicat că Oppenheimer este inspirat de o carte stufoasă și premiată, iar Barbie este despre o păpușă cu sâni, demonstrând astfel că nu a înțeles deloc mesajul peliculei.

Deoarece reacțiile publicului nu au fost cele la care se aștepta, comediantul s-a scuzat explicând că i s-ar fi comunicat că trebuie să deschidă ceremonia cu doar 10 zile în urmă, timpul. Cu toate acestea, la începutul momentului a declarat că a urmărit toate producțiile nominalizate, iar 10 zile nu par a fi de ajuns pentru a urmări chiar tot.

Ce filme și seriale au fost premiate la Globurile de Aur 2024? Citește articolul dedicat câștigătorilor pentru a afla.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu