Ce stim pana acum despre noua serie Netflix Heartstopper

Romanul ilustrat Hearstopper prezinta povestea a doi baieti, Charlie si Nick, care sunt colegi de liceu si se imprietenesc. Cei doi dezvolta o relatie puternica si, treptat, ajung sa dezvolte sentimente unul pentru celalalt. Povestea este dulce, inocenta si alerta, iar stilul de desen este asemanator cu cel manga, motiv pentru care fanii adora aceasta serie!

Hearstopper este despre prietenie, incredere, acceptare, dar abordeaza si probleme actuale precum orientarea sexuala, bullying-ul, curajul de a recunoaste in fata celor dragi pe cine iubesti, precum si bolile mentale. Cele din urma sunt mentionate in fiecare capitol ca trigger warning.

Netflix Heartstopper

Webcomic lansat initial pe Tumblr

Autoarea, Alice Oseman, a lansat initial romanul ilustrat pe platformele Tumblr si Tapas, insa popularitatea seriei a impins fanii sa solicite publicarea povestii pentru ca acestia sa o poata achizitiona. Astfel, Hearstopper insumeaza deja 3 volume ilustrate, disponibile si in tara noastra in lantul librariilor online si offline.

Webcomic-ul a fost folosit ulterior ca poveste de baza pentru povesti scurte si carti de colorat, transformand povestea de dragoste dintre protagonisti ntr-una si mai populara si mai accesibila publicului larg. Intre timp autoarea s-a oprit din publicare deoarece Hearstopper va deveni curand un serial produs si distribuit de platforma de streaming Netflix.

Cast Heartstopper

Autoarea a anuntat pe contul sau de Twitter ca Heartstopper va fi adaptat intr-un serial produs de Netflix. Primul sezon va avea 8 episoade a cate 30 de minute, iar scenariul va fi scris chiar de autoare. Regizor va fi Euros Lyn, cunoscut pentru serii de succes precum Sherlock, Doctor Who si Daredevil.

Conform IMDb, in rolul lui Charlie il vom vedea pe Joe Locke, iar Nick va fi interpretat de Kit Connor. Ceilalti actori confirmati sunt: Yasmin Finney, William Gao, Corrina Brown, Kizzy Edgell, Cormac Hyde-Corrin, Tobie Donovan, Rhea Norwood si Sebastian Croft.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu