CeraVe gel de curățare păreri și recomandări

În acest articol îți vom prezenta păreri ale utilizatorilor pentru diferitele tipuri de gel de curățare CeraVe precum și toate informațiile care te vor ajuta să alegi gelul corect pentru tipul tău de ten. Aceste produse au câștigat popularitate în ultimii ani, fiind deseori menționate de persoanele influente din mediul online și de către medicii dermatologi care le prezintă drept parte componentă a rutinei lor de skincare atât dimineața, cât și seara.

Gelul de spălare CeraVe are rolul de a curăța și hidrata tenul, însă îl găsești în diverse versiuni, cu ingrediente adaptate tipului tău de ten. Din fericire, CeraVe se numără printre acele branduri care nu sunt doar accesibile ca preț, ci și prietenoase cu pielea. Produsele lor nu conțin ingrediente precum parfum sau alcool, care pot în timp perturba bariera de protecție datorită efectului iritant pe care îl au.

Ce scop are un gel de curățare în rutina de îngrijire a feței?

Înainte de achiziționare, trebuie să înțelegem ce rol are un gel de curățare în rutina de îngrijire. Gelul de curățare, după cum sugerează și numele, reprezintă acel produs cu consistență de tip gel, care curăță tenul de impurități. Pe parcursul unei zile tenul nostru intră în contact cu impuritățile din aer, dar și cu acelea pe care le aduci pe ten prin atingerea constantă a feței, lucru de care trebuie să te dezveți neapărat. De asemenea, gelul acesta are și rolul de a îndepărta ultimele urme ale machiajului.

Este recomandată utilizarea alături de apa micerală favorită ori de un ulei presat la rece, precum cel compus din sâmburi de struguri. Reține faptul că gelul de curățare nu ține locul demachiantului, ci este complementul său. Trebuie utilizat atât dimineața, cât și seara dacă îți dorești un ten curat și intens hidratat.

CeraVe propune trei tipuri de gel pentru curățarea tenului:

Pielea este cel mai mare organ de pe corpul nostru și trebuie să avem grijă de el. Tenul, ca orice altă parte a corpului, transpiră. Pe lângă asta, se confruntă cu tot felul de impurități deoarece intră în contact cu prosoape, pensule de machiaj și cu mâinile noastre. Pentru a-ți proteja chipul de germeni și impuritățile care pot provoca pusee de acnee, gelul de curățare este absolut esențial. Însă nu este de ajuns să alegi un gel de curățare, ci să analizezi cu atenție și lista de ingrediente. În cazul gelurilor hidratante de la CeraVe nu trebuie să îți faci griji cu privire la ingrediente.

În continuare, îți vom prezenta opțiunile dintre care poți alege, fiecare produs fiind destinat unui anumit tip de ten și implicit, nevoilor diferite ale pielii:

Gel de curățare spumant

Acest gel este destinat persoanelor cu ten gras deoarece te ajută să controlezi cu succes excesul de sebum și curăță fără să perturbe bariera naturală pielii. Are efect revigorant și conține ceramide și acid hialuronic, ingrediente esențiale pentru elasticitatea și menținerea aspectului sănătos al pielii.

Gel de curățare anti-rugozități

Gelul anti-rugozutăți CeraVe are rolul de a curăța și de a exfolia cu blândețe pielea. Conține acid salicilic, un ingredient deseori utilizat pentru diminuarea efectelor produse de acnee. Gelul contribuie la repararea barierei pielii prin intermediul ceramidelor esențiale și a acidului hialuronic din compoziție. Este recomandat în special persoanelor predispuse la keratoză pilară.

Gel de spălare hidratant

Dacă ai tenul normal sau uscat, gelul de spălare hidratant de la CeraVe este aliatul tău de nădejde. Acesta curăță și hidratează, fiind ideal și pentru pielea sensibilă. Acesta nu produce spumă, dar are aceleași efecte benefice de îndepărtare a impurităților și a sebumului.

De ce să folosești gelurile de curățare hidratante CeraVe?

O rutină de skincare alcătuită corect prezintă o listă enormă de avantaje. Gelul de curățare este un produs ușor de utilizat și de introdus în rutina ta, iar cele de la CeraVe sunt perfecte atât pentru începători, cât și pentru cei care își alcătuiesc o rutină complexă, la care adaugă și acizi.

Orice gel de curățare CeraVe ai alege, trebuie să ții cont că nu conține spăun, parfum sau parabeni, iar aceste caracteristici sunt extrem de benefice pielii. De asemenea, sunt hipoalergenice și non-comedogenice, ceea ce înseamnă că nu blochează porii. Nu în ultimul rând, produsele vin în cantități variate, de la 236 ml, până la 1000 ml, adică le vei putea folosi pentru o perioadă îndelungată.

CeraVe gel de curățare păreri

Pe site-ul oficial CeraVe România vei găsi o serie de recenzii din partea utilizatorilor care au încercat deja produsele. Pe lângă gama de geluri de curățare, CeraVe distribuie și produse hidratante, precum diferite creme și loțiuni și ape micelare. Fiecare produs este compus din ingrediente blânde cu tenul, care nu perturbă bariera protectoare și accentuează efectul de hidratare.

Așadar, fie că ai tenul mixt, normal, uscat sau gras, cu siguranță vei găsi un produs potrivit tipului tău de nevoi. Este foarte important să reții că pielea noastră, de fapt întreg corpul, ne transmite mesaje prin care ne arată de ce are nevoie. Când tenul tău este foarte uscat, are nevoie de hidratare, iar când apar iritațiile și tenul se sensibiliează, înseamnă că a sosit momentul să optezi pentru produse de îngrijire cu ingrediente ceva mai blânde.

Majoritatea persoanelor care au încercat produsele CeraVe se declară mulțumite. Cei care au ales gelul de curățare potrivit tenului lor, au declarat că produsul curăță foarte bine tenul și lasă pielea extrem de catifelată. Un alt punct forte exprimat de clienții mulțumiți este legat de cantitatea generoasă de produs, dar și de prețul accesibil al acestuia.

Care este părerea noastră?

Folosim gelul de curățare hidratant de la CeraVe de aproximativ un an de zile, așa că am avut destul timp să ne facem o opinie corectă despre acest produs. La prima vedere, gelul are o consistență ușoară și se simte pe ten precum o cremă. Este nevoie doar de o pompiță pentru a curăța complet fața, urmată apoi de apă în abundență pentru clătire. Efectul imediat este acela de ten curat și hidratat, însă recomandăm și utilizarea unei creme ulterior pentru rezultate optime. Produsul nu irită și nu a produs reacții adverse pe piele. Nu în ultimul rând, raportul calitate-preț este excelent.

CeraVe Gel de curățare hidratant versus Gel de curățare Balea Med

Asemănări:

  • Se clătesc ușor și nu irită pielea;
  • Niciunul dintre aceste geluri nu conține parfum sau alcool;
  • Consistență uloară, aplicare optimă, curățare blândă și efect de hidratare.

Deosebiri:

  • Gelul Balea Med este transparent, în timp ce gelul CeraVe este opac
  • Prețul diferă, însă vorbim de cantități diferite (236ml/ 473 ml versus 100 ml)
  • Disponibilitate: gelul Balea Med se găsește exclusiv în lanțul de magazine DM
  • Pompița gelului CeraVe este ideală pentru aplicarea unei cantități corecte de produs
  • Gelul Balea Med are și un efect răcoritor asupra pielii
De unde poți cumpăra gel de curățare CeraVe?

Gelul de curățare, precum și alte produse CeraVe se pot comanda online de pe Notino, eMAG, dar și de pe site-urile farmaciilor online. Farmaciile partenere sunt Remedium Farm, Farmacia Ardelau, Farmacia la preț mic, Professional Farmaline, Farmacia Tei, Bebe Tei și Miinifarm.

Câte tipuri de gel de curățare a tenului există de la CeraVe?

Gama de geluri de curățare conține trei produse, specializate tipurilor de ten și anume: gelul de curățare spumant pentru ten gras, cel hidratant pentru piele uscată și nu în ultimul rând, cel anti-rugozități pentru tenul aspru.

De ce să alegi un gel de curățare CeraVe pentru rutina ta?

Ar trebui să iei în considerare introducerea unui astfel de gel în urtina ta de îngrijire deoarece are o consistență ușoară, este blând cu tenul, iar raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Cum trebuie aplicat gelul de curățare CeraVe?

Pentru a obține rezultatele dorite, gelul se aplcă pe ten prin mișcări blânde, circulare. Odată masat în piele, acesta va produce o spumă și va trebui ulterior clătit cu apă din abundență. Este de evitat contactul cu ochii, acest gel nefiind recomandat pentru curățarea sau demachierea zonei ochilor.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu