Cine a câștigat The Circle? (edițiile din US)

The Circle este un reality show original din Regatul Unit, care a debutat inițial pe Channel 4 în 2018. În 2020 a apărut și varianta US, iar până în prezent au fost finalizate deja 4 sezoane și toate se pot urmări pe Netflix. Între timp, țări precum Franța și Brazilia au lansat și ele varianta lor a emisiunii The Circle.

Mecanismul show-ului este destul de simplu și ancorat în viețile noastre de zi cu zi. Pe scurt, 5 concurenți vin să locuiască în aceeași clădire, însă nu se pot vedea sau auzi, iar singura sursă de comunicare este prin intermediul unui chat, intitulat The Circle.

Ce este interesant este faptul că cei care participă nu știu ce se poate ascunde în spatele unei fotografii, concurenții putând fi ei înșiși, ori minți că sunt altcineva = catfish. Pe parcursul emisiunii, concurenții trebuie să se voteze pentru a-și alege preferații, care devin influenceri și care capătă astfel puterea de a elimina pe cineva din joc.

Regulile jocului se pot schimba pe parcurs, ceea ce înseamnă că orice concurent se află în pericol de a fi eliminat din The Circle. Pe parcursul unui singur sezon apar tot felul de probe care să le pună încrederea la încercare, precum și noi jucători.

Cum se poate câștiga The Circle? Nu există o rețetă. Deși sunt concurenți care au strategie bine pusă la punct pentru a câștiga, apar atât de multe schimbări și surprize pe parcurs, încât devine practic imposibil să te ții de strategia inițială.

În cele din urmă, la finalul show-ului, concurenții rămași se votează pentru ultima dată, iar cel sau cea care se clasează pe primul loc, câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 de dolari și cu prieteni pe viață.

Câștigători The Circle (US)

  • Sezonul 1 a fost câștigat de Joey Sasso
  • Sezonul 2 a fost câștigat de DeLeesa St. Agathe
  • Sezonul 3 a fost câștigat de James Andre Jefferson Jr.
  • Sezonul 4 a fost câștigat de Frank Grimsley

De asemenea, show-ul va avea și un al cincilea sezon, așa că s-ar putea ca anul viitor să aflăm deja cine va fi următorul fericit câștigător.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu