Cine a ucis-o pe Sara? Un nou serial spaniol disponibil pe Netflix

Daca iti plac dramele TV politiste, atunci trebuie sa te uiti la ¿Quién Mató a Sara? /Cine a ucis-o pe Sara?, o noua productie marca Netflix.

Serialul a avut premiera pe platforma de streaming in data de 24 martie, iar la data scrierii acestui articol a urcat deja pe prima pozitie in TOP 10 Romania.

Cine a ucis-o pe Sara

Cine a ucis-o pe Sara este un serial politist compus din 10 episoade, care prezinta cazul uciderii Sarei, o tanara care moare in circumstante suspecte in vara anului 2001. Cea ce incepuse ca o relaxanta iesire cu prietenii cu barca se transforma rapid intr-un scenariu sumbru si se sfarseste cu moartea tinerei Sara.

La scurt timp dupa acest incident cel putin straniu, Alex, fratele decedatei, este incarcerat, insa totul este o inscenare pentru a spala numele familiei Lazcano si pentru a-i indeparta pe veci de acest caz. Dupa 18 ani petrecuti in spatele gratiilor, Alex se intoarce si este insetat de razbunare. Planul sau este sa distruga imperiul Lazcano si nu se va da batut pana nu ii va face pe toti sa plateasca pentru raul pe care l-au comis.

Serialul este produs de José Ignacio Valenzuela, iar din distributia acestuia fac parte actori cunoscuti precum Eugenio Siller, Manolo Cardona, Carolina Miranda si Alejandro Nones.

Daca iti plac serialele spaniole, in special cele pline de suspans si de intorsaturi de situatie, cu siguranta trebuie sa il adaugi si pe acesta in lista da!

Cate episoade are Cine a ucis-o pe Sara?

Serialul are 10 episoade, dar a fost recent confirmat sezonul 2.

Când apare sezonul 2 din Cine a ucis-o pe Sara?

Sezonul 2 a avut premiera pe Netflix în data de 19 mai 2021.

Când apare sezonul 3 din Cine a ucis-o pe Sara?

Sezonul 3 al serialului a fost confirmat și urmează să aflăm data oficială.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu