Cine sunt concurentii din sezonul 4 Asia Express

Se intampla! Asia Express continua, iar noii concurenti au fost recent anuntati. In sezonul cu numarul 4 vor pleca noua perechi in aventura intitulata Drumul Imparatilor, iar prezentatorii emisiunii vor fi de aceasta data Irina Fodor, Marius Damian si Oase.

Concurenti Asia Express sezonul 4

Cele 9 perechi concurente in cel mai solicitant show Antena 1, sunt:

  • Connect-R si Shift
  • Mihai si Elwira Petre
  • Lidia Buble si Estera Buble
  • Patrizia Paglieri si fiul ei, Francy
  • Cosmin Natanticu si sotia lui Eliza
  • Alexandra Ungureanu alaturi de mama ei
  • Cuza si Emy de la Noaptea Tarziu
  • Adriana Trandafir si fiica ei
  • Lorelei si Zarug

Concurentii sunt gata de aventura vietii lor, o cursa care va porni din Turcia si va continua in Georgia, Azerbaidjan, dar si multe alte destinatii surpriza. Filmarile vor incepe luna aceasta, iar show-ul va putea fi urmarit atat pe TV, cat si online, pe a1.ro, iar cele mai importante secvente din emisiune vor fi postate si pe canalul oficial de Youtube.

Declaratiile noilor concurenti

Odata afisata lista cu concurentii Asia Express sezonul 4, vedetele nu s-au mai putut abtine si si-au declarat incantarea. Multe dintre acestea au luat cu asalt contul de Instagram Asia Express, unde au lasat comentarii multumind comunitatii si exprimandu-si entuziasmul pentru acest concurs.

O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble.’ – Lidia Buble

Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!!🤣Sper să stăm cât mai mult în concurs. – Adrian Popescu (Cuza)

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu