Cine sunt Zaho și Guaynaa din noul clip al lui Jador?

Jador a lansat în noiembrie 2023 piesa Fana, cu care a rupt TikTok-ul, devenind rapid virală pe platformă și ocupând locul 1 în trending-ul de pe Youtube. Acum, la doar două luni distanță, Jador a revenit cu aceeași piesă, de data această în colaborare cu Zaho și Guaynaa, doi artiști internaționali.

Clipul inițial al piesei are peste 35 de milioane de vizionări și se clasează în top 10 la categoria clipuri muzicale pe Youtube-ul românesc. Noul clip, nu a depășit momentan pragul de 1 milion de vizionări, dar ocupă deja locul 17 în trending.

Noua variant a piesei Fana este acum cântată în 3 limbi: română, franceză și spaniolă, fiecare artist interpretând într-o limbă diferită. Relansarea piesei a creat furori pe internet, iar majoritatea oamenilor vor să ale mai multe despre Zaho, interpreta care a cucerit inimile fanilor cu flow-ul său.

zaho
Cine este Zaho?

Zaho este o artistă de origine algeriană, cântăreață și compozitoare, care s-a făcut remarcată pe scena muzicii pop. S-a născut la 7 iunie 1986 și a crescut într-o familie de artiști, începând să cânte de mică la pian. În 2006 debuta cu primul său album, iar la 3 ani distanță îl lansa pe al doilea, cu care a avut și mai mult succes.

În 2011, Zaho a colaborat cu rapper-ul American Snoop Dogg, depășind astfel granițele spre publicul American. În prezent, are peste 5 milioane de albume vândute în întreaga lume și un palmares de premii, printre care și distincția de cea mai bună artistă feminină în cadrul Premiilor Victoires de la Musique.

Cine este Guaynaa?

Guaynaa, celălalt artist prezent în relansarea piesei, este un rapper portorican, cunoscut pentru piesa Rebota, care a ajuns în topul Billboard Hot Latin Songs în luna aprilie a anului 2019. Publicul larg îl cunoaște și datorită relației cu Lele Pons, o vedetă care s-a lansat pe platform Vine, iar în prezent este o youtuberiță de succes. Cei doi s-au căsătorit în 2023.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu