Cine va concura la Asia Express 2024

Vești bune pentru fanii show-ului Asia Express! S-a aflat cine va participa în următorul sezon al celui mai dur reality show. Filmările vor începe curând, iar publicația Cancan a anunțat deje vedetele care au acceptat provocarea.

Cine sunt concurenți Asia Express

Lista completă a concurenților Asia Express îi include pe Mihai Găinușă și soția sa, Ioana. Se pare că realizatorul TV a fost cooptat de Antena 1, iar pentru soția sa, aceasta va fi prima apariție televizată.

Un alt cuplu care va participa la show este format din Betty Salam, fiica lui Florin Salam, și Cătălin Vișănescu, soțul acesteia. Cei doi formează un cuplu frumos de ani de zile, iar împreună au și un băiețel. Va fi pentru prima oară când telespectatorii îi vor putea urmări într-un astfel de show, unde comunicarea și anduranța sunt extreme de importante.

Pe lista concurenților se vehiculează că ar fi și Victor Slav, alături de iubita sa actuală, Selina. Un alt nume sonor este cel al cântărețului Andrei Usranu ala. WRS, care ar concur alături de partenerul său, Vlad Condurache. Celelalte echipe vor fi formate din Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Ioana State și Mane Voicu, Valentin Butnaru și Adrian Nartea, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (ex Akcent).

Ce se întâmplă cu America Express?

Conform declarațiilor producătoarei Mona Segall, după ultima experiență cu America Express, aceasta a decis să nu mai supună concurenții unor astfel de riscuri. În pofida tuturor măsurilor de siguranță pe care echipa de producție le-a luat, nu au putut fi prevenite jafurile, ori situațiile extreme de periculoase. Sezonul trecut, Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, alături de cameramanii care îi urmăreau, au trăit clipe de coșmar, mașina în care se aflau fiind atacată de motocicliști înarmați.

Mai multe detalii despre de ce nu se mai face America Express poți afla aici.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu