Clubhouse pe Android? Facebook lucreaza la un chat similar cu aplicatia momentului

Clubhouse este aplicatia momentului, cea despre care toata lumea vorbeste, insa doar utilizatorii iOS o pot utiliza. Nu pentru mult timp…

Conform New York Times, Facebook lucreaza la o aplicatie de chat audio, similara cu Clubhouse, dar momentan nu se cunosc prea multe detalii. CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, chiar a aparut intr-o „camera” Clubhouse recent pentru a vorbi despre AR si VR. Se pare ca Zuckerberg este interesat de dezvoltarea comunicarii audio si pe platforma sa.

Nu ar fi prima oara cand Facebook ar copia de la competitorii sai. Cel mai bun exemplu este Instagram, aplicatie care odata achizitionata de Facebook a fost imbunatatita cu optiunea de Stories si Reels, optiuni inspirate de la Snapchat si TikTok.

La scurt timp de la lansare, Clubhouse a devenit un fenomen, adunand 2 milioane de utilizatori saptamanal. Oamenii pot intra in camere in care o gazda vorbeste despre un subiect de interes, precum sport, fotografie, social media, carti si orice altceva ti-ai putea imagina. Diferenta fata de grupurile de chat clasice este ca pe Clubhouse se foloseste doar optiunea audio.

De ce este Clubhouse o aplicatie populara? Deoarece le permite oamenilor sa primeasca sfaturi de la experti, sa faca schimb de informatii din diverse domenii importante, fapt ce ii poate ajuta pe utilizatori sa se dezvolte atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

Va continua sa creasca exponential popularitatea Clubhouse sau va disparea interesul la fel de repede precum a aparut? Ramane de vazut.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu