Află cine sunt noii concurenți America Express – Drumul Soarelui

După ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat trofeul America Express, o nouă serie de vedete este pregătită să înfrunte condițiile aprige pe Drumul Soarelui.

Nouă perechi de vedete vor porni în aventura vieții lor, în cadrul celui mai palpitant reality show din România. De data aceasta, probele se vor ține pe un traseu care va acoperi Columbia, Ecuador și Argentina.

Concurenți America Express sezonul 6

Cine sunt concurenții de la America Express: Drumul Soarelui care vor fi nevoiți să supraviețuiască cu un 1 euro pe zi și să ducă la bun sfârșit probele Irinei Fodor? Iată lista completă:

  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda
  • Iulia Albu și Mike
  • Romică Țociu și Cătălin Țociu
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu
  • Ada Galeș și Antoaneta Galeș
  • Alexia Eram și Aris Eram
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu

Ei sunt cei 18 neînfricați care vor lua cu asalt micile ecrane într-un nou sezon America Express, în curând, la Antena 1. Cele 9 echipe vor parcurge un traseu spectaculos din America de Sud, presărat cu misiuni care mai de care mai amuzante și mai periculoase. La final, un sigur duo va primi premiul de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show.

Printre cele mai surprinzătoare apariții, se numără Alexia Eram, Romică Țociu și Iulia Albu. Alexia, fiica Andreei Esca, va merge în competiție alături de fratele său. Fanii se așteptau ca mai degrabă să meargă alături de iubitul ei cântărețul Mario Fresh, însă acesta o va încuraja cu siguranță de acasă.

Romică Țociu nu se va prezenta alături de partenerul său de scenă, Cornel Palade, ci va concura cot la cot cu fiul său. Însă cea mai mare surpriză a show-ului este cu siguranță Iulia Albu, care va participa alături de iubitul ei, Mike. Întrebată despre decizia de a concura, Iulia Albu a declarat pentru Antena 1:

“America Express putea primi un singur răspuns din partea mea: un MARE “DA”! De ce Acum? Pentru că Acum este momentul nostru. Gustul pentru această aventură l-am prins încă de la participarea mea ca special guest Asia Express. Nu, nu sunt pregătită pentru ce urmează și, credeți-mă, nici voi nu sunteți! Vom descoperi locuri și oameni noi, lucruri și locuri nebănuite, atât pe traseu cât și în noi înșine. Suntem aici pentru EXPERIENȚA COMPLETĂ!”

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu