Cum găsești cele mai bune oferte online

Pandemia ne-a forțat să comandăm mai mult online și numărul de plăți cu cardul crește de la an la an. Ba chiar și acum după cu totul s-a liniștit, foarte mulți utilizatori continuă să cumpere online pentru că este mai simplu. Așadar, cum găsești oferte bune online atunci când prețurile pot fi modificate așa de ușor pe un website?

În cele ce urmează îți voi arăta câteva metode ușoare de a găsi cele mai bune oferte ale magazinelor tale online favorite.

Cum găsești cele mai bune oferte online

Folosește cupoane

Deși în România nu este așa de dezvoltat sistemul de cupoane ca în SUA spre exemplu, chiar și aici poți găsi reduceri bune prin aplicarea unor cupoane pe care le găsești pe internet, pe site-uri specializate, sau folosind una dintre metodele de mai jos.

Descarcă aplicația magazinului

Magazinul tău preferat are o aplicație? Poate ar fi timpuă să o descarci. Ceea ce am învățat în ultimul timp este faptul că oamenii nu vor ține o aplicație în plus în telefon dacă aceasta nu le oferă un plus de valoare.

Acest plus de valoare constă cel mai adesea în reduceri personalizate și accesul la diferite promoții înaintea altor clienți care nu au aplicația sau card de fidelitate (care acum vine direct cu aplicația).

Așadar, următește prețurile în aplicație și cu siguranță îl vei găsi pe cel mai ieftin dacă ai destulă răbdare.

Urmărește brandul pe Social Media

La fel ca în cazul aplicației, magazinul tău preferat s-ar putea să aibă conturi de Social Media unde postează reducerile momentului. Important de menționat este faptul că acestea pot fi și reduceri fulger, deci trebuie să-l urmărești peste tot dacă vrei să afli primul.

Abonează-te la newsletter

O altă metodă de a afla de cele mai bune deal-uri online este să te abonezi la newsleterele din zona ta de interes, fie că sunt ale magazinului online unde vrei să prinzi reducerea, sau a unui website care se ocupă cu vânarea reducerii în schimbul faptului că accesezi un link de afiliat.

În general pe newsletter se trimit și cele mai multe cupoane/vouchere și, alături de Social Media, sunt anunțate campaniile momentului.

Folosește comparatoare de prețuri

Ultima, dar nu cea din urmă metodă este folosirea comparatoarelor de prețuri pentru a te asigura că achiziționezi produsul la cel mai mic preț din ultima perioadă. Atfel de comparatoare sunt foarte utile mai ales atunci când sunt perioade cu promoții sau Black Friday.

În concluzie, reducerile pot fi peste tot și cele mai bune deal-uri le poți obține cu râbdare și fiind prezent acolo unde magazinul tău preferat a ales să comunice cu clienții, dar urmărind și alte persoane care se ocupă cu găsirea și publicarea acestor reduceri

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu