Cum te poți relaxa după o zi stresantă la birou

O să încep prin a spune că dacă pleci în fiecare zi stresat/ă de la job, este timpul pentru o schimbare în carieră. Cu toate acestea, înțeleg că astfel de schimbări nu se pot face peste noapte și mai jos vorbim despre ce poți face ca să te relaxezi după o zi dificilă de muncă.

Cum te poți relaxa după o zi stresantă la birou

De la 9 la 6 și atât

Unul dintre factorii principali de stres de are am auzit este faptul că angajații nu termină munca niciodată, indiferent de ce zice probramul. Mai ales de când work from home a devenit mai popular, mailurile nu încetează să intre după ora 6 și nici task-urile.

Soluția este simplă, de îndată ce ceasul arată ora 18:00, închizi tot ce are legătura cu jobul și nu mai verifici mailuri, mesaje de la colegi, apeluri, etc.

Important este să pui pe primul loc sănătatea ta pentru că nici un job nu te poate plăti îndeajuns de mult încât sănătatea și nu cunoștințele/timpul tău să devină monedă de schimb.

Ieși cu prietenii

O idee bună ar fi să ieși cu prietenii la o bere din când în când, mai ales dacă nu lucrezi de acasă și te poți opri undeva să te întâlnești cu ei în drum spre casă.

De asemenea, poți ieși și la concerte, diferite evenimente, muzee sau pur și simplu să vă plimbați pe străzi sau să faceți quest-uri prin oras cu o aplicație dedicată pentru așa ceva.

Seri de Netflix

Nu degeaba îi zice Netflix and Chill. Serile de Netflix planificate sunt uneori scăparea de care ai nevoie în mijlocul unei săptămâni aglomerate. Dacă le organizezi cu prietenii sau celalaltă persoană din viața ta cu atât mai bine, dar ceea ce este frumos la filme și seriale este faptul că le poți vedea și singur.

Fă exerciții

O altă metodă de a te relaxa este să faci exerciții sau să mergi la un bazin de înot. Desigur, la început poate părea mai mult ca o corvadă decât ca o relaxare, dar totul are un început și sportul aduce mult mai multe beneficii decât o relaxare de moment.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu