De unde o știi pe Arden Cho, protagonista serialului Partner Track

Dacă ești la curent cu tot ce apare nou pe Netflix, cu siguranță ai văzut că în topul serialelor urmărite în țara noastră se află Partner Track, o nouă producție despre viața de avocat, iubire și lupta unei femei de a ocupa un loc fruntaș într-un domeniu dominat de bărbați.

Protagonista, Ingrid Yun, este interpretată de actrița coreean-americană, Arden Cho. Și dacă îți sună cunoscut numele ei, cel mai probabil ai urmărit-o în serialul Teen Wolf, în care a jucat rolul personajului Kira Yukimura, între anii 2014 și 2016. Actrița a mai jucat în seriale precum Hawaii 5.0, Castle, Tween Fest, Single by 30 și Chicago Med. Cu toate agestea, rolul din Partner Track este primul rol mare al artistei, iar fanii par a fi extrem de încântați de parcursul acesteia.

În 2016, Arden Cho a fost scoasă din show-ul extrem de popular la acea vreme, Teen Wolf, iar apoi a refuzat invitația de a participa la filmările Teen Wolf: The Movie. Presa internațională a scris la acea vreme că Arden Cho ar fi refuzat oferta, deoarece i s-au oferit mult mai puțini bani decât celorlalți actori.

Serialul Partner Track este disponibil pe Netflix

Partner Track aka. O avocată promițătoare, o are în prim-plan pe Ingrid, o tânără avocată care aspiră să fie numită asociat în firma la care lucrează. Ingrid este muncitoare, corectă și mereu pregătită să arate de ce este în stare. Din păcate, viața ei amoroasă nu este la fel de liniară, pierzându-și ușor echilibrul pe plan personal.

Planurile ei de viitor sunt date peste cap când apare un nou coleg, Murphy, cu care Ingrid a avut o aventură în urmă cu câțiva ani. Deși timpul a trecut, ea a rămas îndrăgostită de imaginea lui Murphy de atunci, iar apariția lui o perturbă. Dacă va reuși să ajungă asociată cu Murphy prin preajmă, vei afla doar dacă urmărești serialul.

Seria are momentan un singur sezon și are 10 episoade. Iar dacă deja ai termina de vizionat, află că serialul a fost inspirat de cartea cu același nume, scrisă de Helen Wan.

Trailer Partner Track

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu