Demi Lovato a lansat albumul Dancing With the Devil…The Art of Starting Over

Demi Lovato revine cu un nou album, la doi ani de la momentul care i-a schimbat complet viata. Albumul este intitulat Dancing With the Devil…The Art of Starting Over si este inspirat de supradoza de heroina care aproape a ucis-o in 2018. De asemenea, Dancing With the Devil este si numele documentarului care prezinta intreaga poveste a supradozei, problemele pe care Demi le-a intampinat si cum s-a schimbat viata ei din momentul in care a fost externata.

Demi Lovato a fost intotdeauna sincera cu privire la problemele sale, precum tulburarile de alimentatie, controlul exagerat pe care fostul manager il avea asupra ei, dependenta de substante interzise si sanatatea mintala. Nu este de mirare ca si de aceasta data alege sa vorbeasca public despre problemele cu care se confrunta, oferind astfel speranta si suportul necesar pentru cei care o admira si care trec la randul lor prin situatii similare.

Dancing With the Devil…The Art of Starting Over

Dancing With the Devil…The Art of Starting Over este cel de-al saptelea album de studio al artistei, lansat in data de 2 aprilie 2021 si supranumit soundtrack-ul neoficial al documentarului. Albumul este compus din 19 piese si contine colaborari mult asteptate de fani, printre care Met Him Last Night feat. Ariana Grande, Easy feat. Noah Cyrus si My Girlfriends Are My Boyfriend feat. Saweetie.

Intreg albumul este disponibil pe canalul oficial de Youtube Demi Lovato, precum si pe platformele de streaming.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu