Demi Lovato a lansat piesa ,,29″ și fanii speculează că e despre Wilmer Valderrama

Demi Lovato a lansat zilele acestea piesa ,,29″, însă refrenul a devenit deja viral pe platforma TikTok. Piesa face parte din cel mai recent album al artistei, HOLY FVCK, iar pe Youtube a apărut deja și clipul cu versurile complete.

Despre ce este piesa ,,29″

Refrenul este de ceva timp disponibil pe TikTok iar fanii și-au creat rapid propriile teorii. Bazându-se pe versurile piesei și pe experiențele din viața personală a artistei, fanii cred că aceasta îl atacă în mod direct pe fostul ei iubit, Wilmer Valderrama. Demi și Wilmer s-au cunoscut când aveau 29, respectiv 17 ani și au început o relație când Demi a avea 18 ani. Nu e de mirare că fanii și-au tras deja concluziile, însă cântăreața nu a confirmat zvonurile.

Utilizatorii TikTok au compilat poze din perioada în care Demi și Wilmer erau împreună și consideră că diferența de vârstă dintre ei nu este o simplă coincidență. O parte dintre aceștia au folosit piesa pentru a-și spune propria poveste despre relații abuzive, în care unul dintre parteneri a profitat de vârsta fragedă a celuilalt. Cântăreața a răspuns pe contul său oficial că piesa este despre relațiile nepotrivite, spunând că a văzut poveștile celor care s-au regăsit în piesă și le-a transmis mesaje de încurajare și iubire către toți cei care au trecut prin așa ceva.

Refrenul piesei ,,29″ conține următoarele versuri:

,,Finally twetny-nine

Funny, just like you were at the time

Thught it was a teeange dream just a fantasy

But was it yours or was it mine?

Seventeen, twenty-nine.”

Wilmer Valderrama este un actor american cunoscut pentru rolul său din serialul That ’70s Show. În pofida diferenței de 12 ani dintre ei, Wilmer și Demi au început o relație amoroasă când el avea 29 de ani, iar ea doar 17. Din spusele artistei de la acea vreme, ea ar fi fost cea interesată de el și cea care a insistat. Cu toate acestea, Demi Lovato era încă minoră. Acum artista are 30 de ani și versurile piesei ei pun relația într-o lumină nouă, pe care cel mai probabil în adolescență nu o conștientiza.

Demi Lovato – 29 (Lyric Video)

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu