Divorțurile anului 2023

2023 a fost și este în continuare plin de surprize, însă nu unele neapărat plăcute, în special pentru vedete. Pentru o parte din celebrități, 2023 reprezintă anul despărțirilor, iar mai jos îți lăsăm o listă a divorțurilor din acest an care au zguduit întreaga lume.

Divorțuri șocante în 2023

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness

În luna septembrie a anului 2023, după 27 de ani de căsnicie, Hugh Jackman și soția sa, Deborra-Lee Furness au făcut anunțul conform căruia au decis să se despartă. Alte detalii nu au fost oferite presei. Cei doi actori de origine australiană s-au căsătorit în 1996 și împreună au doi copii.

Ariana Grande și Dalton Gomez

Ariana și Dalton Gomez s-au căsătorit în 2021, însă în 2023 fanii au observat că artista lor preferată poartă tot mai rar inelul. Deși inițial a dezmințit zvonurile, se pare că Ariana și Dalton au decis să se separe, iar artista are deja o nouă relație, cu actorul Ethan Slater.

Britney Spears și Sam Asghari

După o nuntă la care au participat invitați de seamă precum Selena Gomez și Paris Hilton, Britney Spears și Sam Asghari păreau să fie ca orice cuplu de proaspăt însurăței. Fericirea lor s-a stins rapid, când la doar 14 luni, Sam a intentat actele de divorț. Gurile rele susțin că infidelitatea ar fi fost motivul, însă adevărul gol goluț, îl știu doar cei doi.

Sofía Vergara și Joe Manganiello

Vestea că Sofía Vergara și Joe Manganiello divorțează a venit ca un fulger pentru fanii cuplului. Cei doi aveau o căsnicie de 7 ani și cariere de invidiat. Surse apropiate ale celebrităților susțin că s-au despărțit din cauza diferențelor dintre ei, unul dintre motive fiind acela că Joe și-ar fi dorit un copil cu artista.

Ricky Martin și Jwan Yosef

Ricky Martin și Jwan Yosef au decis să divorțeze și să împartă custodia celor doi copii, Lucia și Renn, după 6 ani de căsnicie. Potrivit Daily Mail, cei doi aveau o relație deschisă, însă se pare că fix acest lucru a dus la ruperea dintre ei doi, fiindcă la un moment dat, această înțelegere nu a mai funcționat.

Dan Reynolds și Aja Volkman

Dan Reynolds și trupa sa, Imagine Dragons, au făcut furori pe scena din Cluj-Napoca a festivalului Untold. Însă fanii nu au uitat vestea zguduitoare din luna aprilie a acestui an, conform căreia solistul și soția sa, Aja Volkman au decis să divorțeze. Deși au avut 10 ani de căsnicie, se pare că cei doi au avut din totdeauna o relație tumultuoasă.

Natalie Portman și Benjamin Millepied

O altă veste șoc a anului 2023 a fost aceea că Natalie Portman și Benjamin Millepied se despart după 11 ani de căsnicie. Artista a luat decizia radicală după ce a aflat că soțul ei o înșelase. Cei doi au împreună un băiat și o fată, dar lucrează la a păstra o relație cât mai apropiată de dragul copiilor.

Sophie Turner și Joe Jonas

După 4 ani de căsnicie și doi copii, cântărețul Joe Jonas și Sophie Turner își spun adio. În urma unor zvonuri ce au circulat zile în șir pe social media, cei doi au anunțat pe conturile oficiale de Instagram, faptul că au decis să divorțeze.

Reese Witherspoon și Jim Toth

Cine și-ar fi imaginat că superba Reese Witherspoon și Jim Toth vor divorța? Se pare că anul 2023 le-a pus și lor gând rău, actrița și producătorul anunțând că se despart după 12 ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut pe rețelele lor de socializare printr-o declarație comună, însă nu au oferit mai multe detalii.

Justin Trudeau și Sophie Grégoire Trudeau

Tabloidele s-au ținut scai de viața încântătorului premier canadian Justin Trudeau, iar vestea despărțirii de soția sa a ocupat primele pagini ale publicațiilor pentru o perioadă îndelungată. După 18 ani de căsnicie, cei doi au decis să-și spună adio, iar în trecut nu au fost deloc reticenți în a face publice dificultățile dintre ei.

Jeremy Allen White și Addison Timilin

Actorul din serialul The Bear și Addison Timilin și-au unit destinele în 2019, dar în mai 2023 au decis să divorțeze. În pofida declarației de dragoste a actorului de pe scena Globurilor de aur din ianuarie 2023, se pare că la doar câteva luni distanță lucrurile nu au mai funcționat. Cei doi au împreună două fetițe.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu