Friends: The Reunion – Detalii despre premiera si celebritatile invitate

Fanii serialului Friends vor vi incantati sa afle ca mult asteptaptul film va fi disponibil anul acesta pe HBO Max.

Inca din 2019 existau zvonuri despre productia unui film Friends, ocazie cu care cast-ul original sa faca o reuniune de dragul vremurilor bune si, bineinteles, pentru deliciul fanilor care au ramas si astazi fideli serialului. Din fericire, anul acesta zvonurile devin realitate.

Friends este unul dintre cele mai populare seriale de comedie ale tuturor timpurilor, fiind extrem de bine primit inca de la lansare, in anii ’90. Desi serialul s-a incheiat in 2004, nostalgicii si fanii inraiti, inca revad episoadele care prezinta aventurile celor 6 prieteni: Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) si David Schwimmer (Ross).

Filmul Friends: The Reunion

Filmul va fi disponibil incepand cu data de 27 mai 2021 pe platforma de streaming HBO Max. Recent, serialul a fost eliminat din grila Netflix, fiind prelua ulterior de HBO. Datorita acestor servicii de streaming serialul s-a bucurat de o continuta popularitate, fani de toate varstele exprimandu-si admiratia pentru sitcom-ul lor preferat.

Insa vestile bune nu se opresc aici. Conform bbc.com, in film vor fi invitate si celebritati de renume, fane ale serialului Friends. Printre celebritatile confirmate se numara: David Beckham, Lady Gaga, BTS, Cara Delevingne, Mindy Kaling, James Corden, Malala Yousafzai si Justin Bieber.

*Fun fact: un membru BTS (RM) a invatat limba engleza urmarind serialul Friends.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu