Halsey este gravida! Anuntul a fost facut pe Instagram

In data de 27 ianuarie, Halsey a anuntat pe contul ei personal de Instagram ca este gravida. Artista si-a anuntat fanii prin publicarea unei serii de fotografii in care isi arata cu mandrie burtica, alaturi de textul: ,,Surpriza!” si cateva emoji-uri specifice bebelusilor.

Artista in varsta de 26 de ani are 22 de milioane de urmaritori pe Instagram si a strans peste doua milioane de aprecieri la postare in doar o ora de la publicare. In fotografii l-a etichetat si pe iubitul sau, scenaristul Alev Aydin.

In sectiunea de comentarii, Aydin a scris: „Heart so full, I love you, sweetness”, iar Halsey a raspuns: „I love you!!!!! And I love this mini human already!”.

Halsey este gravida
CREDIT: SAM DAMESHEK

In trecut, Halsey a declarat ca a pierdut o sarcina, iar in 2018 a anuntat ca are probleme din cauza endometriozei. In pofida problemelor de sanatate, Halsey si Aydin asteapta acum cu nerabdare primul lor copil.

Ashley Nicolette Frangipane, cunoscuta sub numele de Halsey, s-a nascut la 29 septembrie 1994 in Edison, New Jersey, S.U.A.  A debutat in anul 2014 cu primul ei album de studio, intitulat Badlands. Au urmat incat doua albume in 2017 si 2020, insa si-a facut simtita prezenta si prin dublarea de voci, regie de clipuri muzicale si aparitii episodice in diverse productii TV.  

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu