Halsey este gravida! Anuntul a fost facut pe Instagram

In data de 27 ianuarie, Halsey a anuntat pe contul ei personal de Instagram ca este gravida. Artista si-a anuntat fanii prin publicarea unei serii de fotografii in care isi arata cu mandrie burtica, alaturi de textul: ,,Surpriza!” si cateva emoji-uri specifice bebelusilor.

Artista in varsta de 26 de ani are 22 de milioane de urmaritori pe Instagram si a strans peste doua milioane de aprecieri la postare in doar o ora de la publicare. In fotografii l-a etichetat si pe iubitul sau, scenaristul Alev Aydin.

In sectiunea de comentarii, Aydin a scris: “Heart so full, I love you, sweetness”, iar Halsey a raspuns: “I love you!!!!! And I love this mini human already!”.

Halsey este gravida
CREDIT: SAM DAMESHEK

In trecut, Halsey a declarat ca a pierdut o sarcina, iar in 2018 a anuntat ca are probleme din cauza endometriozei. In pofida problemelor de sanatate, Halsey si Aydin asteapta acum cu nerabdare primul lor copil.

Ashley Nicolette Frangipane, cunoscuta sub numele de Halsey, s-a nascut la 29 septembrie 1994 in Edison, New Jersey, S.U.A.  A debutat in anul 2014 cu primul ei album de studio, intitulat Badlands. Au urmat incat doua albume in 2017 si 2020, insa si-a facut simtita prezenta si prin dublarea de voci, regie de clipuri muzicale si aparitii episodice in diverse productii TV.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *