Hugh Jackman va îmbrăca din nou costumul lui Wolverine în filmul Deapdool 3

Hugh Jackman, actorul australian care a frânt inimile milioanelor de fani când a anunțat că nu îl va mai juca pe Wolverine, revine acum cu o veste extraordinară!

În septembrie 2024 va ajunge în cinematografe cel de-al treilea film Deadpool, iar Ryan Reynolds îl va avea alături pe nimeni altul decât bunul său prieten, Wolverine. Pentru această reuniune de excepție, Hugh Jackman a acceptat să revină la acest rol.

Hugh Jackman revine ca Wolverine în Deadpool 3

Anunțul a fost făcut chiar de Ryan Reynolds, într-un clip publicat pe contul său oficial de Twitter. În doar câteva ore, clipul a primit peste un milion de aprecieri și peste 19.000 de comentarii, dovadă că fanii au fost plăcut surprinși să își vadă unul dintre cele mai apreciate personaje, înapoi pe marile ecrane.

Reuniunea celor doi marchează și migrarea Deadpool către universul Marvel Cinematic Universe. Ryan Reynolds mai interpretase rolul lui Deadpool cu ani în urmă, chiar într-un film X-Men, care îl avea pe Wolverine ca protagonist. Din păcate felul în care a fost introdus în poveste și costumul nefericit ales, au dus la reacții nu tocmai pozitive din partea publicului. Au urmat apoi filmele 2 filme de succes cu Deadpool ca protagonist, iar pentru cel de-al treilea ni se pregătesc cu siguranță multe alte surprize.

Ultima dată când fanii X-Men l-au văzut pe Jackamn în rolul lui Wolverin, a fost în filmul Logan din 2016, cel în care protagonistul moare și pune astfel capăt seriei despre el. Momentan nu se cunosc cu exactitate detaliile despre cum va apărea Wolverine în Deadpool 3, însă un lucru este sigur: orice este posibil în multiverse!

Între timp, pe Hugh Jackman îl poți urmări în cel mai recent film The Son, iar pe Ryan Reynolds îl poți vedea în pelicula în Big Adam, disponibilă pe Netflix.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu