La Casa de Papel sezonul 5 – finalul seriei spaniole

Noul sezon din La Casa de Papel urmeaza sa apara anul acesta. Faimoasa serie spaniola se va incheia odata cu finalizarea sezonul 5, iar fanii asteptau de mult vesti despre acest ultim sezon.

Ultimul sezon La Casa de Papel va fi lansat in doua parti, una la toamna si cealalta in iarna. Concret, zilele de lansare sunt 3 septembrie, respectiv 3 decembrie 2021.

La Casa de Papel revine in toamna

Sezonul 5 va avea in total 10 episoade, mai multe decat sezoanele precedente. Desi va fi lansat in doua parti, acest ultim sezon le va oferi fanilor 2 episoade extra, ceea ce inseamna ca ii vom vedea mai mult pe Tokyo, Lisbon, Rio, Denver, Stokholm si El Profesor.

Filmarile pentru noul sezon vor incepe in data de 3 august, iar locatiile alese de producatori sunt Spania, Danemarca si Portugalia.

Am petrecut aproape un an gandindu-ne cum sa despartim echipa. Cum sa il punem pe El Profesor in dificultate. Cum sa gandim situatii ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din «La Casa de Papel». Razboiul atinge niveluri extreme si salbatice, dar este si cel mai epic si captivant sezon.” – a declarat Alex Pina, creatorul serialului.

Cea mai de succes productie spaniola disponibila pe Netflix

La Casa de Papel, cunoscuta si sub numele de Money Heist sau Fabrica de bani, este cea mai de succes productie spaniola de pe Netflix. Serialul a fost bine primit in Spania, fiind urmarit de aproximativ 4,5 milioane de telespectatori. Insa marele succes l-a cunoscut in 2017, cand Netflix a cumparat drepturile de difuzare internationala.

In 2020 avea loc premiera sezonului 4, iar La Casa de Papel avea sa devina cel mai vizionat serial din lume, depasind productii de succes precum Westworld, The Walking Dead sau Game of Thrones.

La finalul sezonului 4 producatorii si-au rasplatit fanii cu un documentar (La Casa De Papel: El Fenómeno) in care se vorbeste despre succesul seriei si modul in care aceasta a fost primita cu bratele deschise de fanii internationali, fix cand intreaga echipa se temea de anularea filmarilor.

Cand apare sezonul 5 din La Casa de Papel?

Ultimul sezon va avea 10 episoade si va fi impartit in doua volume. Primul apare in data de 3 septembrie, iar cel de-al doilea in data de 3 decembrie 2021.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu