Lady Gaga si Jennifer Lopez au cantat in cadrul ceremoniei de investire de la Washington

Joe Biden este cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, iar la ceremonia sa de investire au cantat artistele Lady Gaga si Jennifer Lopez.

Ceremonia inaugurarii unui nou mandat prezidential este un eveniment grandios in S.U.A., iar cea de anul acesta a fost marcata de aparitia a doua cantarete extrem de apreciate pe plan international, Lady Gaga si Jennifer Lopez.

Artistele si-au anuntat fanii pe Instagram, publicand fotografii si mesaje in care descriau cat de onorate se simt ca au ocazia sa cante intr-o zi atat de importanta pentru America.

Lady Gaga a postat marti seara pe contul sau de Instagram  „Ma rog ca maine (miercuri, n.r.) sa fie o zi de pace pentru toti americanii. O zi de iubire, si nu de ura.” alaturi de o fotografie facuta in Capitoliu.

Jennifer Lopez a postat in schimb o fotografie de afara, alaturi de soldatii din Garda Nationala si a transmis urmatorul mesaj: „Ce onoare să petrec câteva momente cu aceşti bărbaţi puternici şi aceste femei puternice. Vă mulţumesc pentru serviciul şi sacrificiul vostru.

Let’s get loud pe scena din fata Capitoliului

lady gaga ceremonie
sursa: billboard.com

Gaga a interpretat imnul national ,,The Star-Spangled Banner”, iar J.Lo a cantat “This Land Is Your Land”. Spre finalul momentului sau, artista a adaugat un mesaj de pace in spaniola (“Una nación, bajo Dios, indivisible, con libertad y justicia para todos!”) si versul Let’s Get Loud, care este de fapt o referire la piesa ei cu acelasi nume din 1999.

Ceremonia de investire a lui Joe Biden a fost completata si de aparitia cantertului de muzica country Garth Brooks, care a interpretat piesa ,,Amazing Grace”. Nu in ultimul rand, Amanda Gorman, o poeta si activista afro-americana a recitat un poem propriu si a intrat astfel in istorie, fiind cel mai tanar poet care a recitat in cadrul ceremoniei de tranzitie a puterii.   

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu