Lil Nas X a lansat videoclipul piesei MONTERO

Zilele trecute, Lil Nas X a lansat clipul piesei MONTERO, iar videoclipul a devenit rapid viral. La data scrierii acestui articol a strans peste 21 de milioane de vizionari, iar piesa a ajuns #1 pe iTunes si #2 pe Spotify.

Lil Nas X a postat pe contul sau de Instagram si o scrisoare catre versiunea sa de la 14 ani, in care explica motivele pentru care a ales sa isi faca publica orientarea sexuala.

Lil Nas X a lansat videoclipul piesei MONTERO

Lil Nas X – Montero

Pe data de 26 martie, artistul a lansat videoclipul MONTERO (Call Me By Your Name), in care vei putea vedea Gradina Edenului, Grecia antica si chiar si Iadul, iar toate personajele sunt interpretate de Lil Nas X. Clipul este in mare parte realizat prin CGI si a foct co-regizat de interpret si Tanu Muino, regizor, deisgner, stilist si fotograf ucrainean.

Cine este Lil Nas X?

Lil Nas X, nascut la 9 aprilie 1999 sub numele Montero Lamar Hill in Lithia Springs, Georgia, Statele Unite ale Americii. A debutat in anul 2018 si s-a remarcat rapid datorita legaturii pe care a format-o cu fanii sai, in special prin meme-urile distribuite pe Twitter. La data de 3 decembrie 2018 avea sa lanseze piesa country rap Old Town Road, care a debutat pe locul 83 in Billboard Hot 100 si locul 19 in Hot Country Songs. In martie 2019, Billboard a scos piesa din topul country, reprezentantii argumentand ca piesa nu contine destule elemente pentru a se incadra in genul country.

In aprilie 2019, artistul country Billy Ray Cyrus si-a aratat suportul, alaturandu-se piesei Old Town Road intr-un remix care a facut istorie, detronand piesa lui Drake de la acea vreme. Old Town Road a obtinut doua distinctii MTV Video Music Awards, printre care si Song of the Year.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu