Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit!

Este oficial! Megan Fox a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, artistul Machine Gun Kelly. Vestea a fost făcută publică de către fericitul cuplu pe conturile lor oficiale de social media.

Actrița a postat pe contul său de Instagram un clip de 25 de secunde în care îi putem vedea pe cei doi în momentul cererii în căsătorie. Artistul a ales în schimb să posteze un clip în care Megan poartă superbul inel:

Sursă: https://www.instagram.com/machinegunkelly

În iulie 2020 am stat sub acest bananier. Ne-am rugat pentru magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Nu eram conștienți de munca și sacrificiile pe care le vom face pentru relația noastră, intoxicați fiind cu iubire. Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad și după ce am râs cum nu am făcut-o niciodată, mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. Și la fel ca în oricare viață anterioară și oricare viață ulterioară, am spus da… Apoi ne-am băut sângele unul altuia. 1.11.22”, a scris Megan Fox pe contul său oficial de Instagram.

Ce bijuterie inedită a ales Machine Gun Kelly pentru Megan Fox

Machine Gun Kelly a ales un inel special pentru viitoarea sa soție. Inelul este din aur alb, placat cu diamante naturale incolore și imită aspectul unor spini. Conține, de asemenea, două pietre prețioase în formă de pară, una fiind diamant și cealaltă smarald. Încă nu se cunoaște prețul unui astfel de inel, dar Kathryn Money, vicepreședintele Brilliant Earth, estimează că ar costa între 300.000 și 400.000 USD.

Cum s-au cunoscut cei doi?

Machine Gun Kelly și Megan Fox formează un cuplu de mai bine de 1 an, însă cum s-au cunoscut și cum au ajuns să fie unul dintre cele mai îndrăgite și excentrice cupluri ale momentului?

În luna martie a anului 2020, cei doi artiști s-au întâlnit pe platourile de filmare, cu ocazia filmărilor pentru pelicula indie Midnight in The Switchgrass. De atunci au început să apară zvonuri despre cei doi, însă Megan era la acea vreme căsătorită cu Brain Austin Green.

În luna mai a aceluiași an, Brain confirmă că el și Megan sunt separați de ceva timp și că își doresc binele unul altuia. La scurt timp după, Machine Gun Kelly lansează clipul piesei My Bloody Valentine, unde Megan Fox joacă rolul partenerei lui.

Confirmarea oficială a apărut în vara lui 2020, când ambii au început să posteze fotografii împreună, alături de descrieri precum ,,My heart is yours.”

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu