Natalie Portman va fi protagonista adaptarii romanului Zilele abandonului de Elena Ferrante

Actrita Natalie Portman va juca rolul principal in noua productie HBO Films, The Days of Abandonment, un film bazat de romanul cu acelasi nume semnat de autoarea Elena Ferrante.

Filmul este momentan in pre-productie, iar Ferrante va avea un rol destul de important in finalizarea peliculei deoarece va prelua functia de producator executiv. Scenariul va fi scris de Maggie Betts, iar Natalie Portamn va fi, de asemenea, producator executiv alaturi de Sophie Mas.

Recent actrita Natalie Portmant a fost cooptata si pentru miniseria Lady in the Lake, productie Apple, care are la baza romanul omonim al Laurei Lipman.

Portman a fost nominalizata in trecut pentru interpretariele de exceptie din Closer si Jackie si a primit un Oscar pentru rolul din pelicula Black Swan.

Zilele abandonului de Elena Ferrante

Romanul a fost publicat in anul 2002, iar in librarii poate fi gasit in prezent sub numele Zilele regasirii mele. In carte, protagonista Tess este o femeie care trece printr-un divort dureros si este nevoita sa treaca prin teama de abandon, gelozia fata de noua viata a fostului ei sot, dar si prin grijile specifice unei mame.

Tess si-a abandonat visurile si idealurile pentru a se dedica familiei, iar intr-o secunda intregul ei univers se zdruncina. Sotul ei decide sa plece, iar viata ei devine mai complicata, mai apasatoare si plina de incercari din ce in ce mai dificile.

Sursa foto: latimes.com

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu