Netflix a lansat Teaser pentru sezonul 4 din Stranger Things

Fani Stranger Things de pretutindeni, sunteti pregatiti sa vedeti teaser-ul oficial? Cu doar cateva ore in urma, Netflix a lansat un mult asteptat sneak peek pentru urmatorul sezon Stranger Things.

Eleven, Mike, Will, Dustin si ceilalti membrii ai gastii de adolescenti curiosi din Hawkins, revin in 2022 pe ecrane, insa pana atunci, avem un teaser care raspunde la cateva intrebari importante.

Stranger Things Teaser sezonul 4

uʍop ǝpᴉsdn ǝɥʇ uᴉ llɐ,ʎ ǝǝs

Teaser-ul are 30 de secunde si nu ne prezinta prea multe detalii, insa cu siguranta vom avea parte de un sezon plin de suspans si plot-twsits. La inceput vedem doar o usa de laborator si auzim o voce care intreaba: Eleven, are you listening?

Ce i se va intampla lui Eleven? Il vom revedea pe Jim? Si cel mai important, cum vor reusi de data aceasta sa scape de creaturile din the upside down?

Odata facut public teaser-ul pe platformele sociale, fanii s-au grabit sa isi exprima incantarea, sau chiar indignarea. Daca majoritatea fanilor sunt fericiti sa afle noi detalii despre serialul lor preferat, se pare ca exista si fani suparati pe diferenta de 3 ani dintre sezoane.

Este important sa amintim ca in ultima perioada, majoritatea serialelor Fantasy au avut o diferenta de 2 ani intre sezoane, iar pandemia a ingreunat si mai mult productia.

Cast Stranger Things

In Stranger Things joaca actorii Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono, Matthew Modine, Noah Schnapp, Sadie Sink, Dacre Montgomery, Sean Astin, Paul Reiser si Joe Keery. Majoritatea sunt actori tineri, dar si actori consacrati, precum Winona Ryder.

Alaturi de membri deja cunoscuti, pentru sezonul 4 au fost confirmate noi personaje, precum Patrick, un jucator de basket, Ms. Kelly, consilier scolar, dar si Chrissy, o majoreta cu multe secrete.

Cand apare sezonul 4 din Stranger Things?

Sezonul 4 din Stranger Thins este programat pentru anul 2022.

De ce apare sezonul 4 din Stranger Things abia in 2022?

Desi sezonul 4 era programat pentru 2019, productia a fost amanata din cauza pandemiei. Alte detalii nu se cunosc momentan.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu