Netflix anunță sezonul 2 din Squid Game și crearea unei competiții reale inspirate de serial

Serialul fenomen, Squid Game, se întoarce! După succesul culminant al primului sezon, Jocul Calamarului revine la Netflix un al doilea sezon. 

Marele anunț a fost făcut în secțiunea de Shorts a canalului oficial de Youtube Netflix, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Deși primul sezon a lăsat câteva întrebări fără răspuns la final, se pare că cel de-al doilea sezon va readuce câteva chipuri familiare pe micile ecrane. 

Ce știm până acum despre sezonul 2 din Squid Game

Creatorul serialului, Hwang Dong-hyuk, a declarat că sezonul 2 este încă în faza incipientă de producție, dar a promis că îi vom revedea pe Gi-hun (câștigătorul primului sezon), Front Man și multe alte personaje noi. Probabil cea mai interesantă veste este aceea că Young-hee, păpușa din prima probă nu va reveni în serial, în schimb publicul va face cunoștință cu iubitul ei, Cheo-l su. Oare și el cântă aceeași piesă?

Când apare sezonul 2 din Squid Game? 

Nu există momentan o dată oficială de lansare a celui de-al doilea sezon, însă se lucrează deja la acesta. 

Squid Game: The Challenge 

Vești bune pentru fanii competițiilor! Netflix a anunțat că pregătește un show inspirat de serialul sud-coreean de succes, Jocul Calamarului. 

Netflix a anunțat că deja face audiții pentru a găsi 465 de participanți dornici să încerce pe pielea lor experiența Squid Game. Acestea fiind spuse, cel mai urmărit serial de pe Netflix devine realitate, iar în joc sunt puși 4.56 milioane de dolari, care vor ajunge la marele câștigător. 

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre acest nou show. Mai avem de așteptat pentru a afla ce fel de probe vor fi, dacă vor fi asemănătoare cu cele din joc și mai ales, dacă se vor ridica la același nivel de dificultate și suspans. 

Dacă ești interesat și îți dorești să participi chiar tu la Squid Game, află că pentru a te înscrie trebuie să ai 21 de ani împliniți, să vorbești engleza și să fi disponibil timp de 4 săptămâni la începutul anului 2023, pentru a putea participa la filmări. 

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu