Netflix deschide locații fizice numite Netflix House

Netflix intenționează să deschidă locații fizice numite „Netflix House” în Statele Unite până în anul 2025, cu planuri de extindere globală. Inițiativa vine ca o extensie a evenimentelor pop-up pe care Netflix le-a organizat în trecut și reprezintă o strategie nouă pentru a-și spori veniturile.

Magazinele vor oferi mâncare tematică, produse inspirate din serialele populare ale companiei și spectacole cu bilete.

Planul Netflix de a deschide „Netflix House” reprezintă o mișcare strategică menită să îmbogățească experiența fanilor și să creeze noi surse de venit pentru companie. Aceste locații nu vor fi doar simple magazine, ci mai degrabă spații de experiență în care vizitatorii pot interacționa în moduri diverse cu brandul.

Vor exista zone dedicate pentru mâncare tematică, de la fast-food la restaurante de înaltă clasă, toate inspirate de universurile filmelor și serialelor populare de pe platforma de streaming. De asemenea, se planifică organizarea de evenimente și spectacole cu bilete, posibil cu prezența unor actori din producțiile Netflix.

Josh Simon, vicepreședintele pentru Produsele pentru Consumatori la Netflix, a subliniat că acest plan reprezintă o extensie a evenimentelor pop-up pe care compania le-a organizat anterior. Un exemplu notabil este „The Queen’s Ball: A Bridgerton Experience”, un eveniment imersiv care a călătorit în 10 orașe din SUA și Canada.

Primele două „Netflix House” sunt așteptate să fie deschise în Statele Unite în anul 2025, urmate de o extindere la nivel global.

Acest plan ambițios vine în contextul în care Netflix a înregistrat o creștere modestă a veniturilor recent, ceea ce face ca această inițiativă să fie privită ca o oportunitate semnificativă de diversificare și creștere.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu