New Amsterdam – serialul momentului pe Netflix

New Amsterdam este un serial de televiziune care a avut premiera pe 25 septembrie 2018 pe postul NBC. Serialul este o drama americana baza pe cartea lui Eric Manheimer, intitulata Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital. Serialul a fost reinnoit in 2019 cu un al doilea sezon, iar apoi au fost anuntate 3 alte sezoane. Sezonul 3 a avut premiera pe 2 martie 2021.

Serialul New Amsterdam urmareste povestea personajului Max Goodwin, un doctor diferit fata de orice ai mai intalnit pana acum. Max este un doctor bun, dar nu doar ca isi face treaba, insa acesta decide sa se lupte cu sistemul corupt si sa pastreze in jurul sau doar doctori de calitate, care isi doresc cu adevarat sa faca bine oamenilor.

Dr. Max Goodwin ajunge sa fie directorul unuia dintre cele mai vechi spitale sin Statele Unite, iar acolo da startul unei reforme de proportii inca din prima zi. Concediaza o buna parte din staff-ul medical corupt, isi asculta colegii si pacientii si gaseste solutii pentru problemele lor. Face toate acestea din dorinta de a oferi pacientilor servicii excelente, chiar dacacestia vin intr-un spital de stat.

New Amsterdam - serialul momentului pe Netflix

New Amsterdm pe Netflix Romania

Daca vrei sa vezi serialul momentului, il gasesti pe Netflix sub denumirea Spitalul Bellevue.

Primul sezon are 22 de episoade, iar cel de-al doilea 18. Fiecare episod are o durata de 43 de minute, reprezentand unul sau mai multe cazuri cu care se confrunta doctorii spitalului.

Important de mentionat este faptul ca sezonul 2 a fost afectat de pandemia cu coronavirus. Intr-un interviu acordat TVline, actorul Ryan Eggold a declarad ca scenaristii au fost nevoiti sa schimbe rapid firele narative pentru a se adapta schimbarilor din intreaga lume, ba chiar vor incorpora provocarile produse de pandemie in sezonul 3 al serialului.

Pe IMdb serialul are nota 8,1 iar pe Netflix Romania s-a clasat rapid in topul celor mai vizionate seriale.

In serialul New Amsterdam joaca actorii Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman, Jocko Sims, Tyler Labine si Anupam Kher.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu