Notion – aplicatia de productivitate a momentului

Inceputul oricarui an reprezinta perioada aceea de acomodare, de setare a obiectivelor si de planificare a tuturor lucrurilor pe care ni le dorim sa le facem. In ultimii ani, aplicatiile de productivitate au devenit prieteni de nadejde pentru persoanele care isi doresc un program bine definit si atingerea rapida a telurilor.

Notion este o aplicatie gratuita, disponibila si pe browser, unde iti poti organiza fiecare aspect al vietii. De la un simplu calendar in care sa notezi zilele de nastere ale prietenilor, pana la crearea de planuri editoriale sau bugete lunare, toate acestea pot fi create in Notion.

Notion – aplicatia de productivitate a momentului

Platforma este intuitiva si in scurt timp utilizatorii se pot obisnui cu fiecare functie in parte. Ceea ce face din Notion o aplicatie atat de populara este posibilitatea de a personalize fiecare mic detaliu. Exista template-uri prestabilite in functie de nevoile utilizatorului, insa acesta poate crea de la zero propria sa variant, adaugand noi coloane, filtre si toate detaliile necesare. De asemenea, exista tutoriale disponibile atat pe canalul fficial de Youtube al aplicatiei, precum si tutoriale create de utilizatorii care folosesc de mult timp aplicatia pentru a-si organiza diverse aspect ale vietii.

Asa ca daca esti student, ai un job nou sau pur si simplu vrei sa te transformi intr-o persoana mai organizata, Notion s-ar putea sa fie aplicatia perfecta pentru tine!

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu