Olivia Wilde si Harry Styles – Un nou cuplu la Hollywood?

Dragostea pluteste in aer la Hollywood! Cele mai populare tabloide din S.U.A. sustin ca Harry Styles si Olivia Wildes formeaza cel mai nou cuplu din showbiz-ul international. Cei doi lucreaza impreuna la filmul Don’t Worry Darling, pelicula pentru care Wilde ocupa si rolul de regizor.

Olivia Wilde si Harry Styles

Conform publicatiei People.com, Olivia si Harry sunt impreuna de cateva saptamani. ,,Ceea ce a inceput ca o prietenie a devenit rapid o legatura romantica. Toata lumea se astepta la asta. In pauzele de la filmari nu puteau sta departe unul de celalalt.”

Harry Styles s-a lansat cu trupa One Direction, iar in 2017 a imbratisat cariera de artist solo. A inceput sa cocheteze si cu actoria odata cu lansarea filmului Dunkirk in acelasi an, iar succesul nu intarzie sa apara pentru acest artist multi-talentat.

Pe Olivia Wilde o stim cu totii din rolul care a consacrat-o, Dr. Remy Hadley / Thirteen, in faimosul serial House M.D. (2004-2012). In anul 2019 a debutat ca regizor cu pelicula Booksmart, insa este cunoscuta si ca scenarista, producatoare si fotomodel.

Zvonurile despre relatia celor doi au aparut odata cu nunta agentului lui Wilde. Olivia Wilde si Harry Styles au fost invitati la nunta si se pare ca au venit in calitate de cuplu, cei doi tinandu-se de mana. Dup ace pozele au ajuns pe internet, fanii si-au exprimat opiniile pe Twitter.

Zvonurile inca nu au fost confirmate, ceea ce inseamna ca intre cei doi artisti poate exista doar o buna prietenie. Olivia s-a despartit recent de actorul Jason Sudeikis, iar Harry a fost vazut in compania lui Lizzo in cadrul ultimei editii Brit Awards.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu