Priyanka Chopra și Nick Jonas au devenit părinți

Vești minunate din partea cuplului format din Priyanka Chopra și Nick Jonas! Cei doi au devenit proaspăt părinți, iar anunțul a fost făcut recent chiar de către vedete prin intermediul rețelelor sociale.

Priyanka Chopra și Nick Jonas au făcut anunțul pe Instagram

Priyanka Chopra și Nick Jonas au optat pentru o mamă surogat, iar conform publicației TMZ, cei doi ar fi acum fericiții părinți ai unei fetițe. Cuplul a ales să nu facă totuși încă public numele sau sexul copilului și și-au rugat fanii să le respecte intimitatea în această perioadă extrem de delicată și specială.

În postarea de pe Instagram au menționat că au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat și că în această perioadă se vor concentra pe noua lor familie. Milioane de fani au reacționat deja la postare și i-au felicitat. Membrii familiei Jonas au fost printre primii care și-au exprimat bucuria în comentarii, alături de vedete precum Lilly Singh, Kal Penn, Awkwafina și mulți alții.

Priyanka Chopra și Nick Jonas

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit în urmă cu trei ani și au menționat în repetate rânduri că își doresc să întemeieze o familie. Kevin și Joe, frații mai mari ai lui Nick, sunt și ei căsătoriți și au deja copii. Kevin are 2 fetițe cu soția sa, Danielle, în timp ce Joe și actrița Sophie Turner (Sansa din Game of Thrones) o au pe Willa Jonas, o fetiță în vârstă de 1 an.

Nick Jonas este mezinul trupei Jonas Brothers și și-a uimit fanii în momentul în care și-a anunțat logodna cu Priyanka Chopra. Se pare că Nick a fost cel care a abordat-o pe Priyanka printr-un mesaj privat pe o rețea socială. Deși nu se cunoșteau de mult timp, cei doi și-au dat seama instant că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar în decembrie 2018 au organizat o nuntă care s-a întins pe o perioadă de 3 zile.

Priyanka s-a făcut remarcată ca fotomodel, fiind încoronată drept Miss World în anul 2000 și ulterior ca actriță de Bollywood. În prezent își continuă cariera de actriță în S.U.A., iar acum se bucură de noul ei rol, cel de mamă.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu