Rihanna este oficial cea mai bogata cantareata din lume

Potrivit Forbes, Rihanna a devenit oficial cea mai bogdata cantareata din lume. Desi este cunoscuta drept cantareata din Barbados care ne-a cucerit inimile cu versuri precum You can stay under my umbrella, sau Mr. DJ, song pon de replay, artista nu a strans averea din cantat.

Pe langa cariera de succes pe plan muzical, Rihanna s-a implicat si in viata antreprenoriala. De ani de zile conduce un mic imperiu, Fenty, linia ei proprie de produse de make-up si skincare, precum si Savage x Fenty, afacerea ei cu lenjerie intima.

Rihanna este oficial cea mai bogata cantareata din lume
foto: wikipedia

Rihanna – cea mai bogata cantareata din lume

In prezent, Rihanna detine o avere de 1,7 miliarde de dolari, fapt ce o claseaza in topul miliardarilor si o transforma automat in cea mai bogata cantareata din lume, precum si a doua cea mai bogata femeie din showbiz, dupa Oprah Winfrey.

Se pare ca marea majoritate a averii sale (aproximativ 14 milioane de dolari) vin din afacerea Fenty Beauty. Produsele sunt extrem de iubite si folosite, cu o prezenta puternica in social media. Spre deosebire de alte vedete care si-au lansat propria linie de produse cosmetice, Rihanna se pare ca a gasit secretul succesului, fiindca a reusit sa livreze produse de foarte buna calitate, fapt ce se reflecta nu doar in incasari, ci si in feedback-ul pozitiv al clientilor.

Alte 3 milioane de dolari provin din afacerea sa cu lenjerie intima, iar alte sume importante vin, evident, din cariera muzicala.

Cum a ajuns Rihanna in topul miliardarilor?

Momentul de cotitura pentru artista a fost in anul 2017, cand a lansat brand-ul Fenty Beauty, o linie de cosmetice care a revolutionat industria si a fost extrem de bine primit de public. Datorita produselor de calitate, dar si prin oferirea de varietate in ceea ce priveste nuantele de fond de ten, Rihanna a tras un semnal de alarma cu privire la felul in care firmele producatoare de produse cosmetice omit deseori persoanele cu ten foarte inchis sau foarte deschis la culoare.

In 2017, Rihanna lansa un fond de ten disponibil in 40 de nuante, un numar record pentru industrie la acea vreme. Din acel punct, orice brand care se respecta a trebuit sa urmeze pasii Rihannei si putem spune ca artista a avut astfel un rol masiv in schimbarea industriei de fashion si beauty.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu