Romania rateaza calificarea in finala Eurovision 2021

Ieri a avut loc prima semifinala Eurovision 2021, ia la finalul serii am aflat cu tristete ca tara noastra nu s-a calificat. A fost o editie mult asteptata, deoarece anul trecut concursul a fost anulat din pricina pandemiei de COVID-19, iar sala din Rotterdam nu a putut primi foarte multi spectatori, din cauza restrictiilor in curs.

Roxen a interpretat piesa Amnesia pe scena concursului Eurovision

Roxen, o artista de 21 de ani din Cluj, cunoscuta pentru piesa Ce-ti Canta Dragostea, a fost aleasa sa ne reprezinte in anul 2020. Din moment ce acea editie nu a mai avut loc, anul acesta s-a intors cu o noua piesa, insa se apre ca interpretarea nu i-a convins pe telespectatori.

Tarile care s-au calificat in finala de sambata seara sunt Belgia, Cipru, Israel, Lituania, Malta, Norvegia, Rusia, Suedia si Ucraina. Joi urmeaza cea de-a doua semifinala, la finalul careia vom afla ce alte tari vor concura pentru marele premiu si trofeul Eurovision Song Contest.

Romania nu s-a mai calificat in finala Eurovision din 2017

Din pacate, tara noastra nu s-a mai calificat intr-o finala Eurovision din 2017. In acel an, Ilinca si Alex Florea au interpretat piesa Yodel It, piesa cu care au ajuns pe locul 7 si au obtinut 282 de puncte, un record pentru o piesa romaneasca de la Eurovision.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu