Romanul Daisy Jones and the Six va fi adaptat intr-o serie TV cu Riley Keough

Fanii romanului Daisy Jones and the Six de Taylor Jenkins Reid vor fi incantati sa afle ca se vor putea bucura curand si de adaptarea TV a operei.

Cartea a aparut in anul 2019 si a ajuns rapid in topul preferintelor cititorilor la nivel international. Povestea trupei de Rock ‘n Roll si a fascinantei Daisy a cucerit milioane de cititori, asa ca nu e de mirare ca foarte curand va aparea si un serial TV pe aceeasi tema.

Romanul Daisy Jones and the Six va fi adaptat intr-o serie TV cu Riley Keough

Serialul Daisy Jones & The Six

Romanul este compus mai mult din dialog, mai exact, creat sub forma unor interviuri cu toti membrii trupei, o parte din staff si cativa apropiati. Acest aspect ajuta foarte mult la adaptarea pe micile ecrane a cartii, ceea ce inseamna ca foarte curand ii vom vedea pe Billy Dunne si Daisy Jones dand interviuri (pe bune) din confortul propriei case.

Serialul va fi disponibil pe Amazon si va fi co-produs de Reese Witherspoon, actrita exprimand public inca de mult timp admiratia pentru carte, in cadrul clubului sau de lectura.

Cast si productie Daisy Jones & The Six

Protgaonistii serialului vor fi interpretati de actorii Riley Keough si Sam Claflin. Pe Riley o puteti recunoaste din productii precum Mad Max: Fury Road, Magic Mike, Logan Lucky si The Girlfriend Experience. pentru care a primit o nominalizare al Globurile de Aur. Sam in schimb este cunoscut pentru rolurile din trilogia Hunger Games, filme precum Me Before You, Love, Rosie, Enola Holmes si serialul Peaky blinders.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu