Scarlett Johansson da in judecata Disney fiindca ar fi incalcat termenii contractului pentru filmul Black Widow

Scarlett Johansson, faimoasa actrita si protagonista filmului Marvel, Black Widow, si-a uluit fanii cand a anuntat ca da in judecata Disney deoarece a lansat filmul pe platforma de streaming in aceeasi perioada in care filmul avea premiera in cinema.

Socant este faptul ca actrita isi da in judecata intr-un fel sau altul angajatorul, Marvel fiind in prezent detinut de Disney.

Scarlett Johansson da in judecata Disney

Lansarea filmului pe platforma de streaming ar putea afecta rezultatele din box office

Conform unei plangeri depuse de Johansson, contractul stipuleaza ca venitul ei va fi influentat de box office, ceea ce inseamna ca lansarea simultana in cinema si pe platforma de streaming Disney+, ar putea afecta considerabil castigurile financiare ale actritei.

Filmul a fost lansat in data de 9 iulie si a fost instant adorat de fanii din salile de cinem, dar si de privitorii de acasa, care au un abonament Disney+. Filmul a fost unul foarte asteptat, lansarea acestuia fiind amanata din cauza pandemiei.

Black Widow seteaza un record in box office in conditii de pandemie

In pofida pandemiei de Covid-19 si a prezentei masurilor de distantare sociala, filmul Black Widow a setat un record in box office, aducand incasari de 218 milioane de dolari in prima saptamana de la lansare. La nivel global, incasarile acestui film se ridica la 318 milioane de dolari.

Daca majoritatea industriilor au ales sa ramana strict in online, pentru cinematografie, gigantii Disney si Warner Bros au ales sa lanseze atat in online cat si in offline filmele majore, printre care si noua productie Marvel, care deja fusese amanata.

Desi Marvel este in prezent detinut de Disney, Actrita Scarlett Johansson a precizat ca i-a fost comunicat faptul ca Black Widow va avea parte de o lansare clasica in cinema si ca se astepta ca pelicula sa fie mult mai tarziu disponibila pe platforma Disney+. In mod normal, perioada dintre lansarea in cinema si disponibilitatea pe o platforma de streaming este de 90 de zile.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu